Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi

SİYASET 28.04.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi

Nevşehir 1 Kasım Seçimlerine Göre Oylarını Artırarak, Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi.
Nevşehir 1 Kasım Seçimlerine Göre Oylarını Artırarak, Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi.   16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında AK Parti Nevşehir Teşkilatının oylarını 1 Kasım 2016 Pazar günü yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerine göre, önemli oranda artırdığı belirtildi.   AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanları toplantısında yapılan değerlendirmeler ışığında Nevşehir’de AK Parti olarak 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine oranla, resmi olan halk oylaması sonuçlarına göre, önemli oranda bir oy artışının sağlandığını kaydetti.   AK Parti Nevşehir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sami Demirses, 1 Kasım seçimlerinde il genelinde 113 bin 603 oy alarak 62.58’lik bir başarı ortaya koyan AK Parti Nevşehir Teşkilatının, 16 Nisan’daki resmi halk oylaması sonuçlarına göre 120.121 oy ve elde edilen yüzde 65.59 luk oranı ile de Türkiye genelindeki 28 lik sırasından, 21. Sıraya yükseldiklerini ifade etti.   Demirses, yaptığı açıklamada, “ Bu sonuçların elde edilmesinde gecesini gündüzüne katan başta sayın il başkanımıza, sayın milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver olmak üzere tüm ilçe ,belde belediye başkanlarımıza, Partimizin değerli yönetim kurulu üyelerine, partimizin tüm yönetim kademesindeki yöneticilerimize, il genel ve belediye meclis üyelerimize, partimizin ilçe, belde başkanları ile mahalle ve köy temsilcilerine ve özellikle de saygıdeğer Nevşehirli halkımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.
Nevşehir 1 Kasım Seçimlerine Göre Oylarını Artırarak, Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi.

Nevşehir 1 Kasım Seçimlerine Göre Oylarını Artırarak, Türkiye 28.Liğinden Türkiye 21.Liğine Yükseldi.

 

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında AK Parti Nevşehir Teşkilatının oylarını 1 Kasım 2016 Pazar günü yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerine göre, önemli oranda artırdığı belirtildi.

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanları toplantısında yapılan değerlendirmeler ışığında Nevşehir’de AK Parti olarak 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine oranla, resmi olan halk oylaması sonuçlarına göre, önemli oranda bir oy artışının sağlandığını kaydetti.

 

AK Parti Nevşehir İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sami Demirses, 1 Kasım seçimlerinde il genelinde 113 bin 603 oy alarak 62.58’lik bir başarı ortaya koyan AK Parti Nevşehir Teşkilatının, 16 Nisan’daki resmi halk oylaması sonuçlarına göre 120.121 oy ve elde edilen yüzde 65.59 luk oranı ile de Türkiye genelindeki 28 lik sırasından, 21. Sıraya yükseldiklerini ifade etti.

 

Demirses, yaptığı açıklamada, “ Bu sonuçların elde edilmesinde gecesini gündüzüne katan başta sayın il başkanımıza, sayın milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver olmak üzere tüm ilçe ,belde belediye başkanlarımıza, Partimizin değerli yönetim kurulu üyelerine, partimizin tüm yönetim kademesindeki yöneticilerimize, il genel ve belediye meclis üyelerimize, partimizin ilçe, belde başkanları ile mahalle ve köy temsilcilerine ve özellikle de saygıdeğer Nevşehirli halkımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.