MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Amatör Futbolda Soyunma Odası Çilesi Başlıyor

SPOR 22.09.2016 - 14:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Amatör Futbolda Soyunma Odası Çilesi Başlıyor

Nevşehir ilçe , belde ve köyleri başta olmak üzere Futbol sahalarının görüntüsü ‘bu kadar da olur mu’ dedirtti.
Nevşehir ilçe , belde ve köyleri başta olmak üzere Futbol sahalarının görüntüsü ‘bu kadar da olur mu’ dedirtti.       Öyle sahalar var ki ; Kale fileleri yırtık, soyunma odaları rezil bir görüntüde olan sahalarda yedeklerin oturduğu bölmelerin oturaklarının olmaması, bunun yanı sıra saha kenarındaki tel örgülerin de büyük ölçüde delik olması amatör takımları tam anlamıyla isyan noktasına getirdi.     Sporun önceki dönemlerde bir adım ileriye gidemediği ve son günlerde atılım yapılmaya çalışılan Nevşehir’de spor tesislerinin de içler acısı durumu dikkat çekiyor.   Nevşehirspor’un Nardaki işletmesi dahil olmak üzere tüm ilçe , belde ve hatta köy stadlarında durumları amatör takımların maçları başlamak üzere hatta U19 takımlar bu hafta sonları yine berbat sahalarda ve soyunma odalarıyla uğraşarak maçlara çıkacaklar.       Bazı İlçe sahalarının görüntüsü neredeyse birbirini aratmıyor.     Zaten kıt imkanlarla mücadelelerini sürdürmeye çalıştıklarını, ancak bir de sahaların kötü durumunu görmekten büyük üzüntü duyduklarını belirten takım yönetici ve futbolcuları Nevşehir ilçe sahasındaki eksikliklerin bir türlü giderilememiş olması nedeniyle kurum yetkililerine veryansın ettiler. Sahaların özellikle soyunma odalarında camlar olmaması , soğuk havalarda ısınma sıkıntısı olması , oturacak , taktik verilecek yerler olmadığı gibi bazı kale filelerinin, tel örgülerinin yırtık olduğunu, yedeklerin saha içerisinde oturduğu kulübede sandalye bulunmadığını belirten amatör takım oyuncuları, bu ilgisizlik sonrasında futbolun gelişmesinin mümkün olamadığına dikkat çektiler.       SOYUNMA ODALARI BERBAT Hafta sonu amatör müsabakalarının oynandığı sahanın soyunma odaları bölümüne sporcular, zorunlu olmadıkça girmiyor. Tavandaki boyanın döküldüğü ve sıcak suyun akmadığı buz gibi soyunma odalarından uzak kalmaya çalışan amatör sporcuların sorunlarına yöneticilerin seyirci kalmasına amatör takım temsilcileri büyük tepki gösterdi.    
Nevşehir ilçe , belde ve köyleri başta olmak üzere Futbol sahalarının görüntüsü ‘bu kadar da olur mu’ dedirtti.

Nevşehir ilçe , belde ve köyleri başta olmak üzere Futbol sahalarının görüntüsü ‘bu kadar da olur mu’ dedirtti.

 

 

 

Öyle sahalar var ki ; Kale fileleri yırtık, soyunma odaları rezil bir görüntüde olan sahalarda yedeklerin oturduğu bölmelerin oturaklarının olmaması, bunun yanı sıra saha kenarındaki tel örgülerin de büyük ölçüde delik olması amatör takımları tam anlamıyla isyan noktasına getirdi.

 

 

Sporun önceki dönemlerde bir adım ileriye gidemediği ve son günlerde atılım yapılmaya çalışılan Nevşehir’de spor tesislerinin de içler acısı durumu dikkat çekiyor.

 

Nevşehirspor’un Nardaki işletmesi dahil olmak üzere tüm ilçe , belde ve hatta köy stadlarında durumları amatör takımların maçları başlamak üzere hatta U19 takımlar bu hafta sonları yine berbat sahalarda ve soyunma odalarıyla uğraşarak maçlara çıkacaklar.

 

 

 

Bazı İlçe sahalarının görüntüsü neredeyse birbirini aratmıyor.

 

 

Zaten kıt imkanlarla mücadelelerini sürdürmeye çalıştıklarını, ancak bir de sahaların kötü durumunu görmekten büyük üzüntü duyduklarını belirten takım yönetici ve futbolcuları Nevşehir ilçe sahasındaki eksikliklerin bir türlü giderilememiş olması nedeniyle kurum yetkililerine veryansın ettiler. Sahaların özellikle soyunma odalarında camlar olmaması , soğuk havalarda ısınma sıkıntısı olması , oturacak , taktik verilecek yerler olmadığı gibi bazı kale filelerinin, tel örgülerinin yırtık olduğunu, yedeklerin saha içerisinde oturduğu kulübede sandalye bulunmadığını belirten amatör takım oyuncuları, bu ilgisizlik sonrasında futbolun gelişmesinin mümkün olamadığına dikkat çektiler.

 

 

 

SOYUNMA ODALARI BERBAT

Hafta sonu amatör müsabakalarının oynandığı sahanın soyunma odaları bölümüne sporcular, zorunlu olmadıkça girmiyor. Tavandaki boyanın döküldüğü ve sıcak suyun akmadığı buz gibi soyunma odalarından uzak kalmaya çalışan amatör sporcuların sorunlarına yöneticilerin seyirci kalmasına amatör takım temsilcileri büyük tepki gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.