Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Bakkallar Oda Başkanı Göncü Güven Tazeledi

NEVŞEHİR 05.02.2018 - 07:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Bakkallar Oda Başkanı Göncü Güven Tazeledi

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası hafta sonunda seçim heyecanı yaşadı.
  Nevşehir’de oda seçimleri hafta sonunda Bakkallar ve Bayiler Odası seçimi ile devam etti.Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığı konferans salonunda yapılan seçimde mevcut başkan Yaşar Göncü ve Murat Avcı yarıştı. Yapılan seçimler sonrasında Yaşar Göncü 137 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken diğer aday Murat Avcı ise 113 oy alabildi.   Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına Yaşar Göncü böylelikle 4.kez başkanlığa seçilmiş oldu. 
Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası hafta sonunda seçim heyecanı yaşadı.

 

Nevşehir’de oda seçimleri hafta sonunda Bakkallar ve Bayiler Odası seçimi ile devam etti.Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığı konferans salonunda yapılan seçimde mevcut başkan Yaşar Göncü ve Murat Avcı yarıştı. Yapılan seçimler sonrasında Yaşar Göncü 137 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken diğer aday Murat Avcı ise 113 oy alabildi.

 

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına Yaşar Göncü böylelikle 4.kez başkanlığa seçilmiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.