Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Baro Başkanlığı Seçimi Yapıldı

GÜNCEL 07.10.2018 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Baro Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Nevşehir Baro Başkanlığı seçimleri Adalet Sarayı’nda gerçekleştirildi.
  Nevşehir Baro Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak giren mevcut başkan Necmi Öncül girerken yönetim kurulunda ise iki grup arasında kıyasıya bir yarış sahne oldu. Mevcut başkan Necmi Öncül’ün listesine karşı çıkan avukatlar ise yönetim kuruluna girebilmek için bağımsız adaylıklarını açıklarken dün yapılan seçimler sonrasında Baro Başkanı Necmi Öncül’ün listesinden 3 isim liste dışı kaldı.   Baro Başkanı Öncül’e Yönetim Şoku Baro Başkanı Necmi Öncül seçimler öncesinde yönetim listesini oluşturmasının ardından Öncül’ün listesinden olan Ayla Akbaş, Deray Divan Kesal ve Engin Karakaya yönetime seçilemezken karşı listeden yönetime aday olan Münevver Can, Burhan Kaplan ve İhsan Akdaş yönetime girmeyi başardı.   İşte Baro Başkanlığının yeni yönetimi; Necmi Öncül (Başkan) Suat Karaduman Murat Boz Merin Değirmenci Levent Barış Kızılöz Özer Hasan Duru Münevver Can Burhan Kaplan İhsan Akdaş
Nevşehir Baro Başkanlığı seçimleri Adalet Sarayı’nda gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Baro Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak giren mevcut başkan Necmi Öncül girerken yönetim kurulunda ise iki grup arasında kıyasıya bir yarış sahne oldu. Mevcut başkan Necmi Öncül’ün listesine karşı çıkan avukatlar ise yönetim kuruluna girebilmek için bağımsız adaylıklarını açıklarken dün yapılan seçimler sonrasında Baro Başkanı Necmi Öncül’ün listesinden 3 isim liste dışı kaldı.

 

Baro Başkanı Öncül’e Yönetim Şoku

Baro Başkanı Necmi Öncül seçimler öncesinde yönetim listesini oluşturmasının ardından Öncül’ün listesinden olan Ayla Akbaş, Deray Divan Kesal ve Engin Karakaya yönetime seçilemezken karşı listeden yönetime aday olan Münevver Can, Burhan Kaplan ve İhsan Akdaş yönetime girmeyi başardı.

 

İşte Baro Başkanlığının yeni yönetimi;

Necmi Öncül (Başkan)

Suat Karaduman

Murat Boz

Merin Değirmenci

Levent Barış Kızılöz

Özer Hasan Duru

Münevver Can

Burhan Kaplan

İhsan Akdaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.