MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Barosu, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

GÜNCEL 08.02.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Barosu, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Baro Başkanı Avukat Necmi Öncül ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.
  Baro Başkanı Avukat Necmi Öncül, Baro çalışmaları hakkında Vali Aktaş’a bilgi vererek, görev ve sorumlulukları arasında, avukatlık onurunun ve meslek düzeninin korunmasını, mesleğin adalet amaçlarına uygun olarak bağlılık ve onurla yapılmasını sağlamak amacıyla bu görevi üstlendiklerini dile getirdi ve Nevşehir Barosu olarak uyum içerisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.   Vali İlhami Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Baro Başkanı Öncül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Baro Başkanı Avukat Necmi Öncül ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

 

Baro Başkanı Avukat Necmi Öncül, Baro çalışmaları hakkında Vali Aktaş’a bilgi vererek, görev ve sorumlulukları arasında, avukatlık onurunun ve meslek düzeninin korunmasını, mesleğin adalet amaçlarına uygun olarak bağlılık ve onurla yapılmasını sağlamak amacıyla bu görevi üstlendiklerini dile getirdi ve Nevşehir Barosu olarak uyum içerisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

 

Vali İlhami Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Baro Başkanı Öncül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.