MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Barosundan Huzurevi Ziyareti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Barosundan Huzurevi Ziyareti

Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret etti. Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Ayla Akbaş ve üyeleri Anneler günü nedeniyle Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden heyet buradan annelerin bu anlamlı gününü kutlarken burada kalan yaşlılar ile bir süre sohbet ettiler. Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Ayla Akbaş 10 Mayıs Anneler günü nedeniyle huzurevi ziyaretinde bulunduk. Burada kalan yaşlı annelerimizin bu anlamlı günlerini kutladık. Bu anlamlı günde onlarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz şeklinde konuştu.   

Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret etti.
Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Ayla Akbaş ve üyeleri Anneler günü nedeniyle Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden heyet buradan annelerin bu anlamlı gününü kutlarken burada kalan yaşlılar ile bir süre sohbet ettiler.

Nevşehir Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Ayla Akbaş 10 Mayıs Anneler günü nedeniyle huzurevi ziyaretinde bulunduk. Burada kalan yaşlı annelerimizin bu anlamlı günlerini kutladık. Bu anlamlı günde onlarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz şeklinde konuştu. 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.