Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Barosundan Kınama Mesajı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Barosundan Kınama Mesajı

  Nevşehir Baro Başkanlığı bugün yayınlamış olduğu mesaj ile İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan terör saldırısı kınandı. Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde; ‘’Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırıyı kınıyor, Cumhuriyet Savcımıza Allah’tan rahmet, ailesinde, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyoruz. Menfur ola bir terör saldırısı olup, hukuka ve yargı camiamıza karşı yapılmıştır. Olayın sıcaklığı ile avukatlarımızın adliye giriş biçimlerini de sorumlu tutmaya yönelik haksız ithamları da kabul etmediğimizi bildirmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla bildirilir’’ denildi.   

 
Nevşehir Baro Başkanlığı bugün yayınlamış olduğu mesaj ile İstanbul Çağlayan Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan terör saldırısı kınandı.

Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;
‘’Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırıyı kınıyor, Cumhuriyet Savcımıza Allah’tan rahmet, ailesinde, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyoruz. Menfur ola bir terör saldırısı olup, hukuka ve yargı camiamıza karşı yapılmıştır. Olayın sıcaklığı ile avukatlarımızın adliye giriş biçimlerini de sorumlu tutmaya yönelik haksız ithamları da kabul etmediğimizi bildirmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla bildirilir’’ denildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.