MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Arı’nın Anneler Günü mesajı

NEVŞEHİR 09.05.2020 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediye Başkanı Arı’nın Anneler Günü mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Arı, "Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır." dedi.
  Belediye Başkanı Rasim Arı Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların, anneler olduğunu belirten Başkan Arı, dünyanın en değerli varlığı annelerin yılda sadece bir gün değil her gün sevgi ve saygı ile hatırlanması gerektiğini belirtti.   Arı, “Hayatımızın her anında, bizlerin yanı başında olan, hastalığımızda en büyük destekçimiz, başarımızın gönüllü anahtarı annelerimiz, dünyanın en nadide çiçeğidir. Bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Dinimizde cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız annelerimizi, hayatımızın sadece bir günü değil, her anında hatırlamak, yad etmek en doğru davranış olacaktır. Anne, koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Anne, kişiyi kendisinden daha çok tanıyandır. Yemeden yediren, giymeden giydiren annelerimiz; şefkatin, merhametin ve fedakarlığın timsalidir.   Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yad ederken bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Arı, "Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır." dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların, anneler olduğunu belirten Başkan Arı, dünyanın en değerli varlığı annelerin yılda sadece bir gün değil her gün sevgi ve saygı ile hatırlanması gerektiğini belirtti.

 

Arı, “Hayatımızın her anında, bizlerin yanı başında olan, hastalığımızda en büyük destekçimiz, başarımızın gönüllü anahtarı annelerimiz, dünyanın en nadide çiçeğidir. Bizlerin bugünlere gelmesinde hiçbir karşılık beklemeden sevgi, şefkat ve merhametle bizi adeta kuşatan annelerimizin, hayatımızda ne denli önemli bir varlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Dinimizde cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız annelerimizi, hayatımızın sadece bir günü değil, her anında hatırlamak, yad etmek en doğru davranış olacaktır. Anne, koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Anne, kişiyi kendisinden daha çok tanıyandır. Yemeden yediren, giymeden giydiren annelerimiz; şefkatin, merhametin ve fedakarlığın timsalidir.   Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yad ederken bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.