MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bayramlar, Sevgi, Dostluk Ve Sevinç Günlerimiz

NEVŞEHİR 23.06.2017 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bayramlar, Sevgi, Dostluk Ve Sevinç Günlerimiz

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 25 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.   Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramını en içten dilekleri ile tebrik ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da ele alınan bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha da artırdığına dikkat çekti.   Ramazan Bayramının tüm gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ünver mesajında daha sonra şunları kaydetti: “ İnsanlarımızın birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günlerinden birisini daha tüm kalbimizle daha idrak etmenin engin sevinç ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’nı tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ilişkisini perçinleştiren ve bu duyguyu adeta büyük bir sel haline getiren bu sevgi günlerimizin kalıcılığının sağlanması en büyük temennimdir. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın tüm içtenlikleri ile yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramının başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum.”diye konuştu.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mutluluk günleri olduğunu belirtti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 25 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm inananların Ramazan Bayramını en içten dilekleri ile tebrik ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da ele alınan bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha da artırdığına dikkat çekti.

 

Ramazan Bayramının tüm gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ünver mesajında daha sonra şunları kaydetti: “ İnsanlarımızın birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günlerinden birisini daha tüm kalbimizle daha idrak etmenin engin sevinç ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’nı tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ilişkisini perçinleştiren ve bu duyguyu adeta büyük bir sel haline getiren bu sevgi günlerimizin kalıcılığının sağlanması en büyük temennimdir. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın tüm içtenlikleri ile yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramının başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.