MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Polislerle Bayramlaştı

NEVŞEHİR 15.06.2018 - 19:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Polislerle Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, il merkezindeki Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’nde görev yapan polis merkezi yönetici ve memurlarıyla bayramlaştı.
  Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın da hazır bulunduğu bayramlaşmada, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın huzurlu bir şekilde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen her türlü saldırılara karşı canını hiç çekinmeden bu vatan ve millet için veren tüm emniyet personelinin üstün bir başarı ortaya koyduğunu söyledi. Belediye Başkanı Seçen, Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’nde görev yapan polis merkezi yönetici ve polis memurlarıyla bayramlaştı.   Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’ndeki bayramlaşmada çeşitli ikramlarda yapıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, il merkezindeki Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’nde görev yapan polis merkezi yönetici ve memurlarıyla bayramlaştı.

 

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın da hazır bulunduğu bayramlaşmada, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, halkın huzurlu bir şekilde yaşamaları için gece gündüz demeden çalışan, vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen her türlü saldırılara karşı canını hiç çekinmeden bu vatan ve millet için veren tüm emniyet personelinin üstün bir başarı ortaya koyduğunu söyledi. Belediye Başkanı Seçen, Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’nde görev yapan polis merkezi yönetici ve polis memurlarıyla bayramlaştı.

 

Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi’ndeki bayramlaşmada çeşitli ikramlarda yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.