MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, ʹʹGün Birlik ve Beraberlik Günüdürʹʹ

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2013 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, ʹʹGün Birlik ve Beraberlik Günüdürʹʹ

Nevşehir Belediye Başkan Hasan Ünver, Türkiye çok güçlü bir ülke, gün birlik ve beraberlik günü, gün kucaklaşma günüdür dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada şunları kaydetti.   ''Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. ama halkımız bu oyunların hepsini çok iyi biliyor.Çünkü halkımız uyandı. Bu nereden iliyoruz. Meydanlardan biliyoruz. şimdi bundan dolayı kim menfaat sağlamak istiyorsa, kim yanlış yapıyorsa bedelini öder. Ama bu ülkenin kardeşliğine, birliğine beraberliğine yıllar boyunca tarihte göz dikmişlerdir. Rahmetli Menderes bunu yaşadı, rahmetli Özal bunu yaşadı, rahmetli Erbakan hoca bunu yaşadı. Yani aktörler kim olursa olsun bu ülke ne zaman huh dese, insanlar ne zaman biraz feraha kavuşmaya başlasa birileri devreye giriyor. Ama tüm bunları Türkiye aşacak güçte. Hatırlayın bir anayasa kitapçığı atıldığında herşey altüst olmuştu. Şuanda devletin resmi rakamlarından söylüyorum. İç İşleri Bakanımızın açıkladığı ülkenin kaybı 104 milyar dolar. Bu ülke geçmiş yıllarda 1 milyar dolara muhtaçtı. IMF'ye ne taklalar atıyorduk bunun için. şimdi kardeşliğimiz zedelenmeden, Türkiye olduğu pozisyonu iyi koruyarak oyuna gelmeden biz bu süreci aşarız. Çünkü biz güçlü bir ülkeyiz. Kucaklaşmadan taviz vermeden, ötekileştirmeden biz bu süreci aşacağız. Kucaklaşacağız, başaracağız. ama bugün kavga günü değil. Bugün dost olmak günü, bugün kucaklaşma günü çünkü bu ülke dünyada kalkındığı zaman gözden çıkarabilecek bir sürü ülke var. Hiç kimse istemez güçlü bir ülkeyi. Ortadoğuda, Avrupa'da, Balkanlar da hiç kimse istemez. Niye istesin ki kendi güçleri var işin içinde. Ama ülkemizin zarar görmezi bizi üzüyor.Gün kavga günü değil gün birlik ve beraberlik günüdür.''
Nevşehir Belediye Başkan Hasan Ünver, Türkiye çok güçlü bir ülke, gün birlik ve beraberlik günü, gün kucaklaşma günüdür dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada şunları kaydetti.
 
''Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. ama halkımız bu oyunların hepsini çok iyi biliyor.Çünkü halkımız uyandı. Bu nereden iliyoruz. Meydanlardan biliyoruz. şimdi bundan dolayı kim menfaat sağlamak istiyorsa, kim yanlış yapıyorsa bedelini öder. Ama bu ülkenin kardeşliğine, birliğine beraberliğine yıllar boyunca tarihte göz dikmişlerdir. Rahmetli Menderes bunu yaşadı, rahmetli Özal bunu yaşadı, rahmetli Erbakan hoca bunu yaşadı. Yani aktörler kim olursa olsun bu ülke ne zaman huh dese, insanlar ne zaman biraz feraha kavuşmaya başlasa birileri devreye giriyor. Ama tüm bunları Türkiye aşacak güçte. Hatırlayın bir anayasa kitapçığı atıldığında herşey altüst olmuştu. Şuanda devletin resmi rakamlarından söylüyorum. İç İşleri Bakanımızın açıkladığı ülkenin kaybı 104 milyar dolar. Bu ülke geçmiş yıllarda 1 milyar dolara muhtaçtı. IMF'ye ne taklalar atıyorduk bunun için. şimdi kardeşliğimiz zedelenmeden, Türkiye olduğu pozisyonu iyi koruyarak oyuna gelmeden biz bu süreci aşarız. Çünkü biz güçlü bir ülkeyiz. Kucaklaşmadan taviz vermeden, ötekileştirmeden biz bu süreci aşacağız. Kucaklaşacağız, başaracağız. ama bugün kavga günü değil. Bugün dost olmak günü, bugün kucaklaşma günü çünkü bu ülke dünyada kalkındığı zaman gözden çıkarabilecek bir sürü ülke var. Hiç kimse istemez güçlü bir ülkeyi. Ortadoğuda, Avrupa'da, Balkanlar da hiç kimse istemez. Niye istesin ki kendi güçleri var işin içinde. Ama ülkemizin zarar görmezi bizi üzüyor.Gün kavga günü değil gün birlik ve beraberlik günüdür.''
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.