Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Faydalanalım”

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2014 - 08:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Faydalanalım”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , tüm inananlarca buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz  tarafından gönderilen Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi’nin,  feyz ve bereketinin insanlık alemine  dostluk, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.   Mesajında, 23 Temmuz Çarşamba günü 24 Temmuz Perşembe gününe bağlayan  Kadir Gecesi’nin ,inananlar için oldukça önemli bir gece olduğunu dile getirdi.   Ünver, Kutsal kitabımız  Kur’an-ı Kerim’in  yüce rabbimiz   tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S:A:V)’e  gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.   Ünver, mesajında Kadir Gecesi’nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananların yararlanması gerektiğini kaydetti.   Ünver, Kadir Gecesi’nin tüm insanlık âlemine dostluk, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’dan dilediğini sözlerine ekledi. 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , tüm inananlarca buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz  tarafından gönderilen Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi’nin,  feyz ve bereketinin insanlık alemine  dostluk, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
 
Mesajında, 23 Temmuz Çarşamba günü 24 Temmuz Perşembe gününe bağlayan  Kadir Gecesi’nin ,inananlar için oldukça önemli bir gece olduğunu dile getirdi.
 
Ünver, Kutsal kitabımız  Kur’an-ı Kerim’in  yüce rabbimiz   tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S:A:V)’e  gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.
 
Ünver, mesajında Kadir Gecesi’nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananların yararlanması gerektiğini kaydetti.
 
Ünver, Kadir Gecesi’nin tüm insanlık âlemine dostluk, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’dan dilediğini sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.