Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2016 - 18:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Nevşehirli Özel Hareket Polisi Şehit Emre Fıstıkeken için taziye mesajı yayınladı.     Mesajında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’ya yönelik devam eden ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ müşterek operasyonunda, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında yaşanan çatışma sonucu Özel Hareket Polisi Emre Fıstıkeken’in şehit olmasından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırılara karşı büyük Türk Milleti’nin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet mensuplarının, büyük bir kararlılık içerisinde mücadelesini sürdüreceğini belirtti.     Ünver, şehitlik mertebesine ulaşan Özel Hareket Polisi Emre Fıstıkeken’ e Allah’ dan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Nevşehirli Özel Hareket Polisi Şehit Emre Fıstıkeken için taziye mesajı yayınladı.
 
 
Mesajında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’ya yönelik devam eden ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle’ müşterek operasyonunda, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında yaşanan çatışma sonucu Özel Hareket Polisi Emre Fıstıkeken’in şehit olmasından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan saldırılara karşı büyük Türk Milleti’nin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet mensuplarının, büyük bir kararlılık içerisinde mücadelesini sürdüreceğini belirtti.
 
 
Ünver, şehitlik mertebesine ulaşan Özel Hareket Polisi Emre Fıstıkeken’ e Allah’ dan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.