MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyeleri Travel Turkey'de Kapadokya'yı Tanıttı

TURİZM 10.12.2016 - 08:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyeleri Travel Turkey'de Kapadokya'yı Tanıttı

NEVŞEHİR(İHA)- Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehirli belediyeler ilçelerini tanıtarak 2017 turizm sezonuna hazırlık yapıyor.
NEVŞEHİR(İHA)- Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehirli belediyeler ilçelerini tanıtarak 2017 turizm sezonuna hazırlık yapıyor. Fuara katılan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Kapadokya’nın farklı bir değer ve vizyon içerisinde oluğunu söyleyerek, "İnsanlar ölmeden önce Kapadokya’yı mutlaka görmeli" dedi. Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yaptığı fuarda, Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Uçhisar, Çat, Göreme ve Ortahisar belediyeleri ziyaretçilere ilçelerini tanıtıyor. Kapadokya bölgesindeki belediyelerin fuara ortaklaşa katıldığını belirten Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Bu fuar bu yıl bizim için daha önemli. Yurtdışından gelen misafirlerimiz ve turizm portföyünü biraz daha canlandırabilmek istiyoruz. Fuarın verimli geçeceğini düşüyoruz” dedi. “Kapadokyamız ve kasabamızın tanıtımı için buradayız” Travel Turkey’e daha önce de katılmış olduklarını ifade eden Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise “Bu sene Kapadokyamız ve kasabamızın tanıtımı için buradayız. Kasabamız, Kapadokya’nın içerisinde bir yer olmasına rağmen çok fazla bilinen bir yer değil. Bunu avantaja dönüştürmeye çalışıyoruz. Kasabamızın yöresel ürünlerini de tanıyoruz. Hanımların yaptığı el işlerini tanıtıyoruz” diye konuştu. Ülke olarak 15 Temmuz’u el birliğiyle atlatıldığını kaydeden Başkan Duru, “Turizmde bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama 2017 yılının tüm turizmcilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi. “İnsanlar ölmeden Kapadokya’yı görmeli” Travel Turkey’in bu sene geçen senelere göre daha kalabalık olduğunu söyleyen Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil de “Travel Turkey yetkilileri bu fuarı İzmir’de biraz daha reklam yapmalı. İzmir’i dolaştık ama fuarla ilgili tanıtımın eksik olduğunu gördük” diye konuştu Kapadokya’nın tüm güzelliğiyle İzmir’e geldiğini aktaran Başkan Cingil, “Tüm misafirleri Kapadokya’ya bekliyoruz. Göreme, insanların bu dünyada kendilerini farklı bir yerde htikleri bir yer. Perileri ve hayalleri olan bir yer çünkü. Kapadokya başka bir değer ve vizyon içerisinde. İnsanlar ölmeden önce Kapadokya’yı mutlaka görmeli” ifadelerini kullandı.
NEVŞEHİR(İHA)- Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehirli belediyeler ilçelerini tanıtarak 2017 turizm sezonuna hazırlık yapıyor.

NEVŞEHİR(İHA)- Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehirli belediyeler ilçelerini tanıtarak 2017 turizm sezonuna hazırlık yapıyor. Fuara katılan Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Kapadokya’nın farklı bir değer ve vizyon içerisinde oluğunu söyleyerek, "İnsanlar ölmeden önce Kapadokya’yı mutlaka görmeli" dedi.
Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yaptığı fuarda, Kapadokya çatısı altında birleşen Nevşehir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Uçhisar, Çat, Göreme ve Ortahisar belediyeleri ziyaretçilere ilçelerini tanıtıyor.
Kapadokya bölgesindeki belediyelerin fuara ortaklaşa katıldığını belirten Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Bu fuar bu yıl bizim için daha önemli. Yurtdışından gelen misafirlerimiz ve turizm portföyünü biraz daha canlandırabilmek istiyoruz. Fuarın verimli geçeceğini düşüyoruz” dedi.

“Kapadokyamız ve kasabamızın tanıtımı için buradayız”


Travel Turkey’e daha önce de katılmış olduklarını ifade eden Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise “Bu sene Kapadokyamız ve kasabamızın tanıtımı için buradayız. Kasabamız, Kapadokya’nın içerisinde bir yer olmasına rağmen çok fazla bilinen bir yer değil. Bunu avantaja dönüştürmeye çalışıyoruz. Kasabamızın yöresel ürünlerini de tanıyoruz. Hanımların yaptığı el işlerini tanıtıyoruz” diye konuştu.
Ülke olarak 15 Temmuz’u el birliğiyle atlatıldığını kaydeden Başkan Duru, “Turizmde bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama 2017 yılının tüm turizmcilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“İnsanlar ölmeden Kapadokya’yı görmeli”


Travel Turkey’in bu sene geçen senelere göre daha kalabalık olduğunu söyleyen Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil de “Travel Turkey yetkilileri bu fuarı İzmir’de biraz daha reklam yapmalı. İzmir’i dolaştık ama fuarla ilgili tanıtımın eksik olduğunu gördük” diye konuştu
Kapadokya’nın tüm güzelliğiyle İzmir’e geldiğini aktaran Başkan Cingil, “Tüm misafirleri Kapadokya’ya bekliyoruz. Göreme, insanların bu dünyada kendilerini farklı bir yerde htikleri bir yer. Perileri ve hayalleri olan bir yer çünkü. Kapadokya başka bir değer ve vizyon içerisinde. İnsanlar ölmeden önce Kapadokya’yı mutlaka görmeli” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.