MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi, 15 Temmuz'a dev programla hazırlanıyor

GÜNCEL 08.07.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi, 15 Temmuz'a dev programla hazırlanıyor

Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz programları kapsamında Diriliş Meydanında bir dizi program düzenleniyor.
    Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişiminin yıl dönümünde,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. TRT Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen’in Moderatör olarak katılacağı programda İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain ve Dursun Ali Erzincanlı sahne alacak.   Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümü sebebiyle düzenlenecek etkinlikler, Saat 20.30’da Ziraat Bankası önünden Diriliş Meydanı’na kadar yapılacak yürüyüşle başlayacak. Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde protokolünün yanı sıra binlerce kişinin Türk Bayrakları ile katılacağı yürüyüşün ardından etkinliklere saat 21.00’dan itibaren Diriliş Meydanı’nda devam edilecek.   Burada İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesi ile birlikte tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulacak ve ardından Kuran-ı Kerim okunacak.   On binlerce kişinin katılmasının beklendiği gecenin moderatörlüğünü TRT Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen üstlenecek.   15 Temmuz Gazilerinin de katılarak Nevşehirlilere sesleneceği programda daha sonra 15 Temmuz gecesi ile ilgili kısa film gösterimi ile katılımcılara o gece yaşananlar bir kez daha hatırlatılacak.   Saat 21.30’dan itibaren ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’nın seslendireceği ilahi ve şiirlerin ardından ise saat 22.30’da İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain sahne alacak.   Tüm Nevşehirli vatandaşları etkinliklere davet eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Aziz milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimine karşı kadını ve erkeği, genci ve yaşlısıyla canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek yeniden bir doğuşa imza atmıştır. Bu kahramanlık destanını unutmamak ve unutturmamak için düzenlediğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz programları kapsamında Diriliş Meydanında bir dizi program düzenleniyor.

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişiminin yıl dönümünde,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. TRT Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen’in Moderatör olarak katılacağı programda İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain ve Dursun Ali Erzincanlı sahne alacak.

 

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümü sebebiyle düzenlenecek etkinlikler, Saat 20.30’da Ziraat Bankası önünden Diriliş Meydanı’na kadar yapılacak yürüyüşle başlayacak. Nevşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde protokolünün yanı sıra binlerce kişinin Türk Bayrakları ile katılacağı yürüyüşün ardından etkinliklere saat 21.00’dan itibaren Diriliş Meydanı’nda devam edilecek.

 

Burada İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesi ile birlikte tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulacak ve ardından Kuran-ı Kerim okunacak.

 

On binlerce kişinin katılmasının beklendiği gecenin moderatörlüğünü TRT Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen üstlenecek.

 

15 Temmuz Gazilerinin de katılarak Nevşehirlilere sesleneceği programda daha sonra 15 Temmuz gecesi ile ilgili kısa film gösterimi ile katılımcılara o gece yaşananlar bir kez daha hatırlatılacak.

 

Saat 21.30’dan itibaren ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’nın seslendireceği ilahi ve şiirlerin ardından ise saat 22.30’da İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain sahne alacak.

 

Tüm Nevşehirli vatandaşları etkinliklere davet eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Aziz milletimiz, 15 Temmuz darbe girişimine karşı kadını ve erkeği, genci ve yaşlısıyla canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek yeniden bir doğuşa imza atmıştır. Bu kahramanlık destanını unutmamak ve unutturmamak için düzenlediğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.