Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

BELEDİYELER 15.10.2019 - 21:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor.
  Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor. Önümüzdeki günlerde 40’ın üzerinde yeni aracı filosuna katacak olan Nevşehir Belediyesi, bundan böyle iş makinesi kiralaması yapmayarak ciddi bir ekonomik tasarruf sağlayacak.   Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla, belediyenin çeşitli birimlerinde kiralık iş makinesi ve ekonomik ömrünü dolduran hizmet araçlarını kullanmayı sonlandırarak bu sayede ciddi bir ekonomik tasarruf sağlamayı amaçlayan Nevşehir Belediyesi, araç filosuna 40’ın üzerinde çeşitli marka ve modelde iş makinesi ve hizmet aracı katmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda alımı gerçekleştirilen ilk seferde 2 kanal kazıcı Nevşehir Belediyesi’ne teslim edilirken diğer araç ve iş makinelerinin yılsonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.    “İş makinesi kiralama dönemi sona eriyor”   Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, belediyenin çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere çok sayıda iş makinesinin kiralandığını ve bu durumun belediyeye ciddi bir ekonomik yük getirdiğini belirterek artık böyle bir yönteme başvurmayacaklarını açıkladı. Hem belediye bünyesinde ekonomik ömrünü tamamlayan araçların kullanımını hem de araç kiralama yöntemini ortadan kaldırmak için belediye araç filosuna çok sayıda yeni aracın katılmaya başladığını belirten Arı, “Belediyemiz garajında çok sayıda eski araç var. Bu araçlar ekonomik ömrünü doldurmuş. Hem yakıt masrafları hem de bakım giderleri belediyemize ciddi yük getiriyor. Bunun yanında ciddi meblağlar ödeyerek kiraladığımız iş makinaları var. Bu durumu ortadan kaldırmak istedik ve ilk etapta kazıyıcı, yükleyici, kepçe, dozer, ekskavatör, çöp toplama aracı gibi çeşitli marka ve modellerde 40’ın üzerinde aracı almayı kararlaştırdık. Nevşehir Belediyesi olarak artık İş makinalarını dışardan kiralamayacağız. Buraya giden paraları şehrimize hizmet olarak sunacağız. Şehrimizde insanlarımızın refahını artırmak, sermayemizi güçlendirmek, modern ve yaşanabilir bir kente ulaşmak için kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanacağız. Çağın modern gereksinimlerini şehrimizin emrine sunan Nevşehir Belediyesi olarak halkımıza ulaştırılan hizmetlerin kalitesini artırmak adına makine parkımızı modern teknolojinin bütün imkânlarından yararlanarak sürekli yenileyeceğiz.” dedi.
Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor.

 

Nevşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan hizmet araçları ve iş makineleri yenileniyor. Önümüzdeki günlerde 40’ın üzerinde yeni aracı filosuna katacak olan Nevşehir Belediyesi, bundan böyle iş makinesi kiralaması yapmayarak ciddi bir ekonomik tasarruf sağlayacak.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla, belediyenin çeşitli birimlerinde kiralık iş makinesi ve ekonomik ömrünü dolduran hizmet araçlarını kullanmayı sonlandırarak bu sayede ciddi bir ekonomik tasarruf sağlamayı amaçlayan Nevşehir Belediyesi, araç filosuna 40’ın üzerinde çeşitli marka ve modelde iş makinesi ve hizmet aracı katmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda alımı gerçekleştirilen ilk seferde 2 kanal kazıcı Nevşehir Belediyesi’ne teslim edilirken diğer araç ve iş makinelerinin yılsonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.

 

 “İş makinesi kiralama dönemi sona eriyor”

 

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, belediyenin çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere çok sayıda iş makinesinin kiralandığını ve bu durumun belediyeye ciddi bir ekonomik yük getirdiğini belirterek artık böyle bir yönteme başvurmayacaklarını açıkladı. Hem belediye bünyesinde ekonomik ömrünü tamamlayan araçların kullanımını hem de araç kiralama yöntemini ortadan kaldırmak için belediye araç filosuna çok sayıda yeni aracın katılmaya başladığını belirten Arı, “Belediyemiz garajında çok sayıda eski araç var. Bu araçlar ekonomik ömrünü doldurmuş. Hem yakıt masrafları hem de bakım giderleri belediyemize ciddi yük getiriyor. Bunun yanında ciddi meblağlar ödeyerek kiraladığımız iş makinaları var. Bu durumu ortadan kaldırmak istedik ve ilk etapta kazıyıcı, yükleyici, kepçe, dozer, ekskavatör, çöp toplama aracı gibi çeşitli marka ve modellerde 40’ın üzerinde aracı almayı kararlaştırdık. Nevşehir Belediyesi olarak artık İş makinalarını dışardan kiralamayacağız. Buraya giden paraları şehrimize hizmet olarak sunacağız. Şehrimizde insanlarımızın refahını artırmak, sermayemizi güçlendirmek, modern ve yaşanabilir bir kente ulaşmak için kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanacağız. Çağın modern gereksinimlerini şehrimizin emrine sunan Nevşehir Belediyesi olarak halkımıza ulaştırılan hizmetlerin kalitesini artırmak adına makine parkımızı modern teknolojinin bütün imkânlarından yararlanarak sürekli yenileyeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.