Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Arapça Kursu Açtı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2016 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Arapça Kursu Açtı

Nevşehir’de örgün eğitimin en önemli kurumu haline gelen Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)’in düzenlediği Arapça kursuna 40 kişi katılıyor. Adnan Menderes Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin üst katında yer alan KAPEM eğitim birimindeki eğitimlere katılan kursiyerler, Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan servis otobüsü ile ücretsiz olarak taşınıyor. 2005 yılında Nevşehir Belediyesi tarafından örgün eğitim hizmetine kazandırılan KAPEM’ de 32. Eğitim dönemine dahil edilen Arapça eğitimine ev hanımlarının yanı sıra, çeşitli mesleklere sahip 40 kişi katılıyor. Haftada 5 saat süre ile Arapça eğitimine katılan kursiyerlerin bu eğitimi 4 ay süre ile devam edecek. Eğitim sonunda düzenlenecek sınavda başarılı olan kursiyerlere daha sonra başarı sertifikası takdim edilecek. 

Nevşehir’de örgün eğitimin en önemli kurumu haline gelen Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)’in düzenlediği Arapça kursuna 40 kişi katılıyor. Adnan Menderes Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin üst katında yer alan KAPEM eğitim birimindeki eğitimlere katılan kursiyerler, Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan servis otobüsü ile ücretsiz olarak taşınıyor.
2005 yılında Nevşehir Belediyesi tarafından örgün eğitim hizmetine kazandırılan KAPEM’ de 32. Eğitim dönemine dahil edilen Arapça eğitimine ev hanımlarının yanı sıra, çeşitli mesleklere sahip 40 kişi katılıyor.
Haftada 5 saat süre ile Arapça eğitimine katılan kursiyerlerin bu eğitimi 4 ay süre ile devam edecek. Eğitim sonunda düzenlenecek sınavda başarılı olan kursiyerlere daha sonra başarı sertifikası takdim edilecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.