Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Binlerce Bayrak Dağıttı

GÜNCEL 11.08.2016 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Binlerce Bayrak Dağıttı

Diriliş meydanında demokrasi nöbetine katılan binlere vatandaşa Nevşehir Belediyesi tarafından Türk bayrağı dağıtıldı.
  Milli İradeye karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan bir grup Fetullahçı Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/) mensuplarınca girişilen darbe girişiminin ardından, ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de başlatılan Demokrasi Nöbeti ’ne katılan vatandaşlara, Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ebatlarda binlerce Türk Bayrağı dağıtıldı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan çağrı sonrasında Diriliş Meydanı’nda bir araya gelerek demokrasi nöbetine başlayan vatandaşlara, Nevşehir Belediyesi personelleri tarafından Diriliş Meydanı’nda, oluşturulan 8 ayrı stantta her gün binlerce Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı. Öte yandan Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından , Diriliş Meydanı’nı dolduran vatandaşlara üzerinde Türk Bayrağı ve Türkiye haritası motifli binlerce tişört ve şapka dağıtımı da gerçekleştirildi. 
Diriliş meydanında demokrasi nöbetine katılan binlere vatandaşa Nevşehir Belediyesi tarafından Türk bayrağı dağıtıldı.

 

Milli İradeye karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan bir grup Fetullahçı Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/) mensuplarınca girişilen darbe girişiminin ardından, ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de başlatılan Demokrasi Nöbeti ’ne katılan vatandaşlara, Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ebatlarda binlerce Türk Bayrağı dağıtıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan çağrı sonrasında Diriliş Meydanı’nda bir araya gelerek demokrasi nöbetine başlayan vatandaşlara, Nevşehir Belediyesi personelleri tarafından Diriliş Meydanı’nda, oluşturulan 8 ayrı stantta her gün binlerce Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.

Öte yandan Nevşehir Belediyesi ekipleri tarafından , Diriliş Meydanı’nı dolduran vatandaşlara üzerinde Türk Bayrağı ve Türkiye haritası motifli binlerce tişört ve şapka dağıtımı da gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.