MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi çöp konusuna köklü çözüm kazandırıyor

BELEDİYELER 15.02.2019 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi çöp konusuna köklü çözüm kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ile önemli gelişmeler sağladı.
  Evsel katı atıkların naylonlarla sokaklara bırakılması ile Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplanmasına karşın poşetler halinde bırakılan çöplerden çevreye yayılan kötü kokular beraberinde bir dizi sıkıntıları da getiriyordu.   Nevşehir Belediyesi tarafından , çöplerin çevresel yönde sorun oluşturmadan toplanması yönünde başlatılan çalışmalar kapsamında önce pilot uygulama olarak birkaç merkezde başlayan ve daha sonra il genelinde yaygınlaştırılan yeraltı çöp konteynerleri ile düzenli çöp depolanması sağlandı.   Modern teknolojik yöntemlerinde kullanıldığı ve 5 bin metreküp çöp depolama kapasitesine sahip yeraltı çöp konteynerleri ile yapılan bu kapsamlı çalışmalara ilave olarak yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı sokaklarda da Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay içerisinde çok sayıda yerüstü çöp konteynerlerinin konulması ile bu yönde önemli adımlar atıldı.
Nevşehir Belediyesi çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ile önemli gelişmeler sağladı.

 

Evsel katı atıkların naylonlarla sokaklara bırakılması ile Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince toplanmasına karşın poşetler halinde bırakılan çöplerden çevreye yayılan kötü kokular beraberinde bir dizi sıkıntıları da getiriyordu.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından , çöplerin çevresel yönde sorun oluşturmadan toplanması yönünde başlatılan çalışmalar kapsamında önce pilot uygulama olarak birkaç merkezde başlayan ve daha sonra il genelinde yaygınlaştırılan yeraltı çöp konteynerleri ile düzenli çöp depolanması sağlandı.

 

Modern teknolojik yöntemlerinde kullanıldığı ve 5 bin metreküp çöp depolama kapasitesine sahip yeraltı çöp konteynerleri ile yapılan bu kapsamlı çalışmalara ilave olarak yeraltı çöp konteynerlerinin bulunmadığı sokaklarda da Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay içerisinde çok sayıda yerüstü çöp konteynerlerinin konulması ile bu yönde önemli adımlar atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.