MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi, ‘Evde kal’ konseri düzenledi

GÜNCEL 26.03.2020 - 22:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi, ‘Evde kal’ konseri düzenledi

Nevşehir Belediyesi tarafından korona konserleri kapsamında Emlak konut sitelerinde “Evde kal” konseri düzenlendi.
  Nevşehir Belediyesi korona virüsü ile mücadele kapsamında vatandaşların akşam saatlerinde evde canları sıkılmaması amacıyla “Korona konserleri” başlattı. Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen korona konserlerinin ilki Emlak konut sitesinde düzenlendi. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik topluluğu tarafından düzenlenen konseri vatandaşlar balkonlarından dinledi. Müzik topluluğu tarafından düzenlenen konsere vatandaşlar balkonlarından cep telefonu ışıklarıyla eşlik ederken düzenlenen konser yaklaşık bir saat sürdü.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada korona konserleri silsilesinin ilkini bugün başlattık ve her mahallemizde devam edecek dedi. Arı,  “Ülkemiz, dünyamız çok zor bir süreçten geçiyor. Çin’de ortaya çıkıp dünyanın her bir tarafında  bir salgın haline gelen bu virüs belası korona virüs, sosyal, ekonomik ve siyasi manada ülkelerde ciddi değişikliğe zemin hazırlıyor. Bu ortamda, insanlarımızın evde kalması ve her türlü hijyenine dikkat etmesi gerekiyor. Bunu yaparken insanlarımızın günlük ihtiyaçları oluyor. Bu kapsamda yaşlı, engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için sosyal çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında evlerinde sıkılanlar için de korona konserler silsilesi ile şehrimizin psikolojisini, moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık. Her akşam inşallah korona konserleri silsilesi ile şehrimizin moral motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışacağız” dedi.   Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konseri takip eden Emlak konut sakinleri ise bu şekilde konser ziyafeti verilmesinden son derece mutlu olduklarını ifade etti.
Nevşehir Belediyesi tarafından korona konserleri kapsamında Emlak konut sitelerinde “Evde kal” konseri düzenlendi.

 

Nevşehir Belediyesi korona virüsü ile mücadele kapsamında vatandaşların akşam saatlerinde evde canları sıkılmaması amacıyla “Korona konserleri” başlattı. Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen korona konserlerinin ilki Emlak konut sitesinde düzenlendi. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik topluluğu tarafından düzenlenen konseri vatandaşlar balkonlarından dinledi. Müzik topluluğu tarafından düzenlenen konsere vatandaşlar balkonlarından cep telefonu ışıklarıyla eşlik ederken düzenlenen konser yaklaşık bir saat sürdü.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada korona konserleri silsilesinin ilkini bugün başlattık ve her mahallemizde devam edecek dedi. Arı,  “Ülkemiz, dünyamız çok zor bir süreçten geçiyor. Çin’de ortaya çıkıp dünyanın her bir tarafında  bir salgın haline gelen bu virüs belası korona virüs, sosyal, ekonomik ve siyasi manada ülkelerde ciddi değişikliğe zemin hazırlıyor. Bu ortamda, insanlarımızın evde kalması ve her türlü hijyenine dikkat etmesi gerekiyor. Bunu yaparken insanlarımızın günlük ihtiyaçları oluyor. Bu kapsamda yaşlı, engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için sosyal çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında evlerinde sıkılanlar için de korona konserler silsilesi ile şehrimizin psikolojisini, moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık. Her akşam inşallah korona konserleri silsilesi ile şehrimizin moral motivasyonunu üst seviyede tutmaya çalışacağız” dedi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konseri takip eden Emlak konut sakinleri ise bu şekilde konser ziyafeti verilmesinden son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.