MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi geleceğin sporcusunu yetiştiriyor

SPOR 30.09.2020 - 13:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi geleceğin sporcusunu yetiştiriyor

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2020-2021 dönemi spor kursları pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor.
  Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2020-2021 dönemi spor kursları pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor.   Nevşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla geçtiğimiz mart ayında ara verdiği spor kurslarına yeniden başladı.   Sağlık Bakanlığının Kovid-19 tedbirleri dolayısıyla yayımladığı "Spor Salonları ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemlerin" titizlikle uygulandığı kurslarda Spor tırmanışı, MMA(karma dövüş sanatları), güreş, wushu, atletizm ve kort tenisi branşlarında eğitimler veriliyor.   Pandemi tedbirleri dolayısıyla sınırlı sayıda kursiyerlerin alındığı kurslarda çocukların ve gençlerin spor yapmasına ve spor kültürü ile yetişmelerine olanak sağlanıyor.   Burada branşlarında uzman antrenörler eşliğinde küçük yaşlardan itibaren sporla tanışan çocuklar ve gençler yetenekleri doğrultusunda ilgili branşlara yönlendirilirken daha sonra Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne kazandırılıyor.  
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2020-2021 dönemi spor kursları pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2020-2021 dönemi spor kursları pandemi kuralları çerçevesinde devam ediyor.

 

Nevşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayısıyla geçtiğimiz mart ayında ara verdiği spor kurslarına yeniden başladı.

 

Sağlık Bakanlığının Kovid-19 tedbirleri dolayısıyla yayımladığı "Spor Salonları ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemlerin" titizlikle uygulandığı kurslarda Spor tırmanışı, MMA(karma dövüş sanatları), güreş, wushu, atletizm ve kort tenisi branşlarında eğitimler veriliyor.

 

Pandemi tedbirleri dolayısıyla sınırlı sayıda kursiyerlerin alındığı kurslarda çocukların ve gençlerin spor yapmasına ve spor kültürü ile yetişmelerine olanak sağlanıyor.

 

Burada branşlarında uzman antrenörler eşliğinde küçük yaşlardan itibaren sporla tanışan çocuklar ve gençler yetenekleri doğrultusunda ilgili branşlara yönlendirilirken daha sonra Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne kazandırılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.