Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi halk gününe yoğun ilgi

NEVŞEHİR 13.09.2019 - 23:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi halk gününe yoğun ilgi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Cuma günleri düzenlediği ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Cuma günleri düzenlediği ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Belediyeye gelen vatandaşları misafir eden Başkan Arı, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinliyor.    Başkanlık makamında misafir ettiği 7'den 70'e her kesimden vatandaşı sıcak bir şekilde karşılayan Belediye Başkanı Rasim Arı,  vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek çözümi için sorumlu birimleri harekete geçirdi. Halk günü toplantılarında birebir yaptığı görüşmelerin ve karşılıklı istişarelerin, sorunların çözümü konusunda daha etkili olduğunu belirten Başkan Arı, “Hemşehrilerimizle gönül bağımızı daha da güçlendirmek ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizlere iletebilmeleri için başlattığımız halk günü toplantılarımız büyük ilgi görüyor. Bugün de vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber hemşehrilerimizin taleplerini, sorunlarını dinleyeceğiz ve belediyemizin imkanlarıçerçevesinde çözüm bulmaya çalışacağız.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Cuma günleri düzenlediği ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Cuma günleri düzenlediği ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Belediyeye gelen vatandaşları misafir eden Başkan Arı, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinliyor. 

 

Başkanlık makamında misafir ettiği 7'den 70'e her kesimden vatandaşı sıcak bir şekilde karşılayan Belediye Başkanı Rasim Arı,  vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek çözümi için sorumlu birimleri harekete geçirdi. Halk günü toplantılarında birebir yaptığı görüşmelerin ve karşılıklı istişarelerin, sorunların çözümü konusunda daha etkili olduğunu belirten Başkan Arı, “Hemşehrilerimizle gönül bağımızı daha da güçlendirmek ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizlere iletebilmeleri için başlattığımız halk günü toplantılarımız büyük ilgi görüyor. Bugün de vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber hemşehrilerimizin taleplerini, sorunlarını dinleyeceğiz ve belediyemizin imkanlarıçerçevesinde çözüm bulmaya çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.