Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Hasta ve Yaşlılar İçin İftarlık Dağıtıyor

06.06.2017 - 15:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Hasta ve Yaşlılar İçin İftarlık Dağıtıyor

Nevşehir Belediyesi evinden çıkamayacak düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanların da iftar sofrasından yararlanmaları için çalışmalar yapıyor.
Nevşehir Belediyesi evinden çıkamayacak düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanların da iftar sofrasından yararlanmaları için çalışmalar yapıyor.   Nevşehir’deki hayırsever vatandaşlarla işbirliği halinde geleneksel hale getirdiği İftar Sofrası uygulamasını başarı ile sürdüren Nevşehir Belediyesi, Modern Sebze Pazarının alt bölümündeki salonda açılan iftar sofrasına gelemeyecek düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanlar için de farklı bir hizmet sunuyor.   Her gün 1500 ü aşkın kişinin yararlandığı iftar sofrasına gelemeyecek düzeyde yaşlı, hasta ve özel insanların yakınları ,beraberlerinde getirdikleri yemek kapları ile hazırlanan 3 çeşit yemek, salata ve tatlıdan oluşan iftar mönüsüne sahip olabiliyorlar.     Nevşehir Belediyesi’nin sunduğu bu hizmetten yararlanamayacak düzeyde bulunan hasta, yaşlı ve özel insanların adreslerini Nevşehir Belediyesi’nin Alo 153 Çağrı Merkezi’ne bildirmeleri halinde, iftar yemeği ekipler yardımıyla evlere kadar ulaştırılabiliyor.   Öte yandan Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği halinde yürüttüğü ‘Askıda Çorba’ ekibi ile birlikte dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak hazırladığı çeşitli gıda maddelerinden oluşan sahurluk dağıtımı da devam ediyor.
Nevşehir Belediyesi evinden çıkamayacak düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanların da iftar sofrasından yararlanmaları için çalışmalar yapıyor.

Nevşehir Belediyesi evinden çıkamayacak düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanların da iftar sofrasından yararlanmaları için çalışmalar yapıyor.

 

Nevşehir’deki hayırsever vatandaşlarla işbirliği halinde geleneksel hale getirdiği İftar Sofrası uygulamasını başarı ile sürdüren Nevşehir Belediyesi, Modern Sebze Pazarının alt bölümündeki salonda açılan iftar sofrasına gelemeyecek düzeyde hasta, yaşlı ve özel insanlar için de farklı bir hizmet sunuyor.

 

Her gün 1500 ü aşkın kişinin yararlandığı iftar sofrasına gelemeyecek düzeyde yaşlı, hasta ve özel insanların yakınları ,beraberlerinde getirdikleri yemek kapları ile hazırlanan 3 çeşit yemek, salata ve tatlıdan oluşan iftar mönüsüne sahip olabiliyorlar.

 

 

Nevşehir Belediyesi’nin sunduğu bu hizmetten yararlanamayacak düzeyde bulunan hasta, yaşlı ve özel insanların adreslerini Nevşehir Belediyesi’nin Alo 153 Çağrı Merkezi’ne bildirmeleri halinde, iftar yemeği ekipler yardımıyla evlere kadar ulaştırılabiliyor.

 

Öte yandan Nevşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği halinde yürüttüğü ‘Askıda Çorba’ ekibi ile birlikte dar gelirli vatandaşlara yönelik olarak hazırladığı çeşitli gıda maddelerinden oluşan sahurluk dağıtımı da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.