MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi İftar Çadırına Katılamayanların da Yanında Olacak

BELEDİYELER 10.05.2018 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi İftar Çadırına Katılamayanların da Yanında Olacak

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Modern Pazar Yeri altındaki salonda kurulacak iftar sofrasına katılamayacak durumda engelli, yaşlı ve hastalara evlerinde iftar yemeği hizmetinin bu yıl da Ramazan ayı boyunca sürdürüleceğini söyledi.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hayırsever vatandaşların desteği ile geleneksel hale getirilen iftar sofrası ile Ramazan ayı süresince yoğun iş temposu nedeniyle evde yakınları ile iftarı yapamayacak durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirlilerin nezih bir aile ortamında, iftarlarını yapabilmelerine imkan sağlandığını belirtti.   Seçen, iftar sofrası hazırlıklarının tamamlandığını dile getirerek Modern Pazar Yeri’nin hemen altındaki salonda, Ramazan ayının ilk günü olan 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü kurulacak iftar sofrası ile yaklaşık bin 500 kişinin Ramazan ayı boyunca her gün iftar yapmasının planlandığını ifade etti.   İFTARLIKLAR YAŞLI, HASTA VE ENGELLİLERİN EVLERİNE ULAŞTIRILACAK   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi’nin geçen yıl içerisinde başlattığı uygulama ile yine iftar yapmak için Modern Pazar Yerindeki salona gelemeyecek durumda olan engelli, yaşlı ve hastalara iftarlık ulaştırılmasına bu yıl da devam edeceklerini kaydetti.   Seçen, bu durumda olan vatandaşların Nevşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi ile Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları halinde, Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulacak ekipler yardımıyla iftar saatinden önce hazırlanan iftarlıkların evlere ulaştırılacağı müjdesini verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Modern Pazar Yeri altındaki salonda kurulacak iftar sofrasına katılamayacak durumda engelli, yaşlı ve hastalara evlerinde iftar yemeği hizmetinin bu yıl da Ramazan ayı boyunca sürdürüleceğini söyledi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hayırsever vatandaşların desteği ile geleneksel hale getirilen iftar sofrası ile Ramazan ayı süresince yoğun iş temposu nedeniyle evde yakınları ile iftarı yapamayacak durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirlilerin nezih bir aile ortamında, iftarlarını yapabilmelerine imkan sağlandığını belirtti.

 

Seçen, iftar sofrası hazırlıklarının tamamlandığını dile getirerek Modern Pazar Yeri’nin hemen altındaki salonda, Ramazan ayının ilk günü olan 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü kurulacak iftar sofrası ile yaklaşık bin 500 kişinin Ramazan ayı boyunca her gün iftar yapmasının planlandığını ifade etti.

 

İFTARLIKLAR YAŞLI, HASTA VE ENGELLİLERİN EVLERİNE ULAŞTIRILACAK

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi’nin geçen yıl içerisinde başlattığı uygulama ile yine iftar yapmak için Modern Pazar Yerindeki salona gelemeyecek durumda olan engelli, yaşlı ve hastalara iftarlık ulaştırılmasına bu yıl da devam edeceklerini kaydetti.

 

Seçen, bu durumda olan vatandaşların Nevşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi ile Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları halinde, Nevşehir Belediyesi tarafından oluşturulacak ekipler yardımıyla iftar saatinden önce hazırlanan iftarlıkların evlere ulaştırılacağı müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.