Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi İftar Çadırında Hergün Bin 500 Kişi İftar Yapıyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2014 - 08:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi İftar Çadırında Hergün Bin 500 Kişi İftar Yapıyor

Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları ve ailelerin desteği ile geleneksel hale getirdiği İftar Sofrasından her gün yaklaşık 1500 e yakın kişi iftar yaparak yararlanıyor. Ramazan ayının her günü, Türk mutfağının seçkin yemekleri , Nevşehir Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanarak, Gül Bahçe’de kurulan İftar Sofrasında vatandaşlara dağıtılıyor Ramazan ayı süresince her gün hayırsever işadamı ve ailelerin maddi katkıları ile gerçekleştirilen geleneksel İftar Sofrasında, damak tadına uygun olarak hazırlanan yemekle  3 ayrı dağıtım birimi ile kısa sürede vatandaşlara dağıtılıyor. Nevşehir Belediyesi’ nin başarılı organizasyonu ile devam eden İftar Sofrası uygulamasından yararlanan vatandaşlar ise, kendilerine sunulan bu hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını, İftar Sofrası uygulamasını gerçekleştiren ve bu çalışmada emeği geçen Nevşehir Belediyesi yetkilileri ile zengin aile ve işadamlarına teşekkür ediyorlar.

Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları ve ailelerin desteği ile geleneksel hale getirdiği İftar Sofrasından her gün yaklaşık 1500 e yakın kişi iftar yaparak yararlanıyor.

Ramazan ayının her günü, Türk mutfağının seçkin yemekleri , Nevşehir Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanarak, Gül Bahçe’de kurulan İftar Sofrasında vatandaşlara dağıtılıyor Ramazan ayı süresince her gün hayırsever işadamı ve ailelerin maddi katkıları ile gerçekleştirilen geleneksel İftar Sofrasında, damak tadına uygun olarak hazırlanan yemekle  3 ayrı dağıtım birimi ile kısa sürede vatandaşlara dağıtılıyor.
Nevşehir Belediyesi’ nin başarılı organizasyonu ile devam eden İftar Sofrası uygulamasından yararlanan vatandaşlar ise, kendilerine sunulan bu hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını, İftar Sofrası uygulamasını gerçekleştiren ve bu çalışmada emeği geçen Nevşehir Belediyesi yetkilileri ile zengin aile ve işadamlarına teşekkür ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.