Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi ilk kez EMİT fuarına katıldı

TURİZM 31.01.2019 - 11:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi ilk kez EMİT fuarına katıldı

İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslaraarası EMİT turizm fuarına Nevşehir Belediyesi ilk kez katıldı.
  Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan EMİT fuarının bu yıl 23.sü düzenlenirken Nevşehir Belediyesi’de ilk kez EMİT fuarına katıldı. Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz başkanlığında fuara katılan Nevşehir Belediyesi standına fuar alanını ziyarete gelen konukların büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz yaptığı açıklamada Nevşehir’i bundan sonra düzenlenecek ola fuarlarda en güzel şekilde temsil ederek tanıtacaklarını söyledi. Şımarmaz, “ Nevşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda İzmir’de düzenlenen fuara katılım sağlamıştık. Bugün ise İstanbul’da başlayan 23.Uluslararası turizm fuarına ilk kez katılım sağladık. 3 gün boyunca devam edecek olan fuarda Nevşehir’i en güzel şekilde tanıtacağız” diye konuştu. 
İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslaraarası EMİT turizm fuarına Nevşehir Belediyesi ilk kez katıldı.

 

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan EMİT fuarının bu yıl 23.sü düzenlenirken Nevşehir Belediyesi’de ilk kez EMİT fuarına katıldı. Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz başkanlığında fuara katılan Nevşehir Belediyesi standına fuar alanını ziyarete gelen konukların büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Nevşehir Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz yaptığı açıklamada Nevşehir’i bundan sonra düzenlenecek ola fuarlarda en güzel şekilde temsil ederek tanıtacaklarını söyledi. Şımarmaz, “ Nevşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda İzmir’de düzenlenen fuara katılım sağlamıştık. Bugün ise İstanbul’da başlayan 23.Uluslararası turizm fuarına ilk kez katılım sağladık. 3 gün boyunca devam edecek olan fuarda Nevşehir’i en güzel şekilde tanıtacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.