MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ GEÇEN YIL 93 YANGINA MÜDAHALE ETTİ

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2015 - 19:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ GEÇEN YIL 93 YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir kent merkezi başta olmak üzere merkez ilçeye bağlı belde ve köylerinde meydana gelen toplam 93 yangına müdahalede bulundu.   24 saat hizmet sunan Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri , 2014 yılı içerisinde meydana gelen 37 arazi yangını, 17 araç, 15 mesken, 6 işyeri, 4 baca, 3 kömürlük ve samanlık, 2 lastik,1 hurdalık ve 8 de diğer yangınlar olmak üzere toplam 93 yangına müdahalede bulundu.   Meydana gelen yangınlarda arazi yangınları ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi arazi yangınlarındaki ciddi anlamdaki düşüşler yaşanırken, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri toplam 37 arazi yangınının söndürülmesini sağladı.   Yangının Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait 110 Alo İtfaiye ihbar hattına iletilmesinin ardından ekipler, 2.5 dakika ile 5 dakika arasındaki zaman aralıklarında müdahalede bulunarak zamana karşı da ciddi sınav verirken meydana gelen yangınların en az hasarlı bir şekilde atlatılmasında da önemli rol oynadı.   Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ayrıca, geçen yıl meydana gelen 24 trafik kazasına da müdahalede bulunarak , kaza kırım aracı vasıtasıyla araçlarda sıkışan yaralıların en kısa süre içerisinde sağlık kuruluşlarına naklinin de sağlanması için çaba harcadı.   Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yine 2014 yılı içerisinde kent merkezindeki ilköğretim,orta öğretim kurumlarının yanı sıra çeşitli kuruluşlarla işbirliği halinde yangında alınması gerekli önlemlere ilişkin olarak çeşitli kurtarma tatbikat yaparken, uzman personelleriyle resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde eğitim çalışması yaptı ve öğrencilere olası yangınlar karşısında yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından geçen yıl içerisinde Nevşehir kent merkezi başta olmak üzere merkez ilçeye bağlı belde ve köylerinde meydana gelen toplam 93 yangına müdahalede bulundu.

 

24 saat hizmet sunan Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri , 2014 yılı içerisinde meydana gelen 37 arazi yangını, 17 araç, 15 mesken, 6 işyeri, 4 baca, 3 kömürlük ve samanlık, 2 lastik,1 hurdalık ve 8 de diğer yangınlar olmak üzere toplam 93 yangına müdahalede bulundu.

 

Meydana gelen yangınlarda arazi yangınları ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi arazi yangınlarındaki ciddi anlamdaki düşüşler yaşanırken, Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri toplam 37 arazi yangınının söndürülmesini sağladı.

 

Yangının Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait 110 Alo İtfaiye ihbar hattına iletilmesinin ardından ekipler, 2.5 dakika ile 5 dakika arasındaki zaman aralıklarında müdahalede bulunarak zamana karşı da ciddi sınav verirken meydana gelen yangınların en az hasarlı bir şekilde atlatılmasında da önemli rol oynadı.

 

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ayrıca, geçen yıl meydana gelen 24 trafik kazasına da müdahalede bulunarak , kaza kırım aracı vasıtasıyla araçlarda sıkışan yaralıların en kısa süre içerisinde sağlık kuruluşlarına naklinin de sağlanması için çaba harcadı.

 

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yine 2014 yılı içerisinde kent merkezindeki ilköğretim,orta öğretim kurumlarının yanı sıra çeşitli kuruluşlarla işbirliği halinde yangında alınması gerekli önlemlere ilişkin olarak çeşitli kurtarma tatbikat yaparken, uzman personelleriyle resmi kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde eğitim çalışması yaptı ve öğrencilere olası yangınlar karşısında yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.