Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Kadir Gecesinde Şerbet Dağıttı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2015 - 02:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Kadir Gecesinde Şerbet Dağıttı

  Nevşehir Belediyesi Kadir Gecesi nedeniyle Kurşunlu Camiinde vatandaşlara özel olarak hazırlanan bal şerbet dağıttı. 11 ayın sultanı Ramazan ayı içinde bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri, Kurşunlu Camii’nde, böylesine müstesna geceyi ibadet ile değerlendirmek amacıyla camiye gelen vatandaşlara, cami girişinde bal şerbet dağıttı. Bal karışımı şerbet, Kadir Gecesi’ni idrak etmek amacıyla Kurşunlu Camiini dolduran vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.  
 

Nevşehir Belediyesi Kadir Gecesi nedeniyle Kurşunlu Camiinde vatandaşlara özel olarak hazırlanan bal şerbet dağıttı.

11 ayın sultanı Ramazan ayı içinde bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen Kadir Gecesi nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri, Kurşunlu Camii’nde, böylesine müstesna geceyi ibadet ile değerlendirmek amacıyla camiye gelen vatandaşlara, cami girişinde bal şerbet dağıttı.
Bal karışımı şerbet, Kadir Gecesi’ni idrak etmek amacıyla Kurşunlu Camiini dolduran vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.