MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 15.02.2020 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

Nevşehir Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam ‘Suit’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Pazar günü ise “Sagu Pagu” adlı animasyon filmini Nevşehirli çocuklar ücretsiz olarak izleyecekler.
  Nevşehir Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam ‘Suit’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Pazar günü ise “Sagu Pagu” adlı animasyon filmini Nevşehirli çocuklar ücretsiz olarak izleyecekler.   Kış döneminde kültürel faaliyetlere önem veren Nevşehir Belediyesi, tiyatrodan konsere, söyleşiden çocuk programlarına kadar birçok etkinliği Nevşehirliler ile buluşturuyor.   Hem yetişkinleri hem de çocukları hafta sonları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturan etkinlikler kapsamında ilk olarak bu akşam bir dizi komik olayın ustaca bir kurguyla sahneye taşındığı “Suit” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.   ‘ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK’   “Suit- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı 2 perdelik komedi oyunu, saat 19.30’da tiyatroseverlerle buluşacak.   Robin Hawdon’un yazdığı, Eyüp Emre Uçaray’ın yönettiği “Suit- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı oyunu, Melis İşiten, Kerem Poyraz Kayaalp, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy ve Canan Atalay sahneleyecek.   Oyun için, yetişkinlere 10 TL, öğrencilere ise 5 TL’den satışa sunulan biletlerin geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için tekerlekli sandalye alınacak.   Oyuna 12 yaş altı çocuklar ve biletsiz izleyicilerin kabul edilmeyecek.   ‘ÇOCUKLAR İÇİN ANİMASYON FİLM’   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Çocuk Filmleri Kuşağı’, Nevşehirli çocukları sevilen animasyon filmleri ile buluşturmaya devam ediyor.   Geçtiğimiz hafta sonu Keremcem ile Cansu Tosun'un rol aldığı “İksir” adlı animasyon filmini çocukların ücretsiz olarak izlediği etkinlikte, bu hafta sonu yine miniklerin büyük beğeniyle izleyeceği “Sagu Pagu” adlı film var.   16 Şubat 2020 Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte “Sagu Pagu” adlı animasyon filmi 13.00 ve 15.00 saatlerindeki iki ayrı seansta gösterilecek.   Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çocuklara hediyesi olarak ücretsiz gerçekleştirilecek olan film gösterimi sırasında çocuklara ayrıca patlamış mısır ikram edilecek.
Nevşehir Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam ‘Suit’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Pazar günü ise “Sagu Pagu” adlı animasyon filmini Nevşehirli çocuklar ücretsiz olarak izleyecekler.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında bu akşam ‘Suit’ adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Pazar günü ise “Sagu Pagu” adlı animasyon filmini Nevşehirli çocuklar ücretsiz olarak izleyecekler.

 

Kış döneminde kültürel faaliyetlere önem veren Nevşehir Belediyesi, tiyatrodan konsere, söyleşiden çocuk programlarına kadar birçok etkinliği Nevşehirliler ile buluşturuyor.

 

Hem yetişkinleri hem de çocukları hafta sonları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturan etkinlikler kapsamında ilk olarak bu akşam bir dizi komik olayın ustaca bir kurguyla sahneye taşındığı “Suit” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

 

‘ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK’

 

“Suit- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı 2 perdelik komedi oyunu, saat 19.30’da tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Robin Hawdon’un yazdığı, Eyüp Emre Uçaray’ın yönettiği “Suit- Düğün Dündü, Bugün Bugün” adlı oyunu, Melis İşiten, Kerem Poyraz Kayaalp, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy ve Canan Atalay sahneleyecek.

 

Oyun için, yetişkinlere 10 TL, öğrencilere ise 5 TL’den satışa sunulan biletlerin geliri ile daha önceki oyunlarda olduğu gibi engelliler için tekerlekli sandalye alınacak.

 

Oyuna 12 yaş altı çocuklar ve biletsiz izleyicilerin kabul edilmeyecek.

 

‘ÇOCUKLAR İÇİN ANİMASYON FİLM’

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Çocuk Filmleri Kuşağı’, Nevşehirli çocukları sevilen animasyon filmleri ile buluşturmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Keremcem ile Cansu Tosun'un rol aldığı “İksir” adlı animasyon filmini çocukların ücretsiz olarak izlediği etkinlikte, bu hafta sonu yine miniklerin büyük beğeniyle izleyeceği “Sagu Pagu” adlı film var.

 

16 Şubat 2020 Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte “Sagu Pagu” adlı animasyon filmi 13.00 ve 15.00 saatlerindeki iki ayrı seansta gösterilecek.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çocuklara hediyesi olarak ücretsiz gerçekleştirilecek olan film gösterimi sırasında çocuklara ayrıca patlamış mısır ikram edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.