Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı

BELEDİYELER 12.06.2019 - 08:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Meclisi Haziran ayı toplantısı yapıldı

Nevşehir Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.
  Nevşehir Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Nevşehir Belediye Başkan Vekili Bektaş Demir başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.   Yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla başlayan toplantıda Murakabe Heyeti seçimi gerçekleştirildi.   Toplantıda daha sonra İmar Komisyon Raporu ve İmar Plan Tadilatı görüşülerek Nevşehir Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu ve yeni su depolarının ikmal ihalelerinin yapımına ilişkin yetki alındı.
Nevşehir Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Nevşehir Belediye Başkan Vekili Bektaş Demir başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

 

Yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla başlayan toplantıda Murakabe Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

 

Toplantıda daha sonra İmar Komisyon Raporu ve İmar Plan Tadilatı görüşülerek Nevşehir Belediyesi Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu ve yeni su depolarının ikmal ihalelerinin yapımına ilişkin yetki alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.