Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nden bayram temizliği

BELEDİYELER 11.08.2019 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi’nden bayram temizliği

Nevşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle şehir baştan sona temizlendi. Belediye ekipleri, şehrin tüm ana cadde ve sokakları ile park ve bahçelerde detaylı bir temizlik çalışması yaptı.
  Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği bayram sabahına kadar sürdü. Çalışmalar kapsamında Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, araç trafiğinin yoğunluğunun azaldığı gece saatlerinde ilk olarak ana cadde, bulvar ve kaldırımlarda mıntıka temizliği yapıldı. Süpürgeli temizlik araçları ile baştan sona temizlenen yollar ve kaldırımlar daha sonra tazyikli su ile yıkandı.   “Mezarlıklar pırıl pırıl oldu”   Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Mezarlık Servisi, her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de mezarlıklarda detaylı temizlik ve bakım yaptı.   Yıl boyu belirli aralıklarla M.Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan Kaldırım Mezarlığı ve Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan Taşlıbel Mezarlığının temizlik ve bakımını yapan ekipler, bayramın gelişi nedeniyle çalışmalarını tekrarladı. Mezarlıklarda; bir yandan budama işlemleri yapılırken, diğer yandan ilaçlama ve yabani ot ve bitkilerin kesim işleri gerçekleştirildi.
Nevşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle şehir baştan sona temizlendi. Belediye ekipleri, şehrin tüm ana cadde ve sokakları ile park ve bahçelerde detaylı bir temizlik çalışması yaptı.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik seferberliği bayram sabahına kadar sürdü. Çalışmalar kapsamında Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından, araç trafiğinin yoğunluğunun azaldığı gece saatlerinde ilk olarak ana cadde, bulvar ve kaldırımlarda mıntıka temizliği yapıldı. Süpürgeli temizlik araçları ile baştan sona temizlenen yollar ve kaldırımlar daha sonra tazyikli su ile yıkandı.

 

“Mezarlıklar pırıl pırıl oldu”

 

Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Mezarlık Servisi, her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de mezarlıklarda detaylı temizlik ve bakım yaptı.

 

Yıl boyu belirli aralıklarla M.Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan Kaldırım Mezarlığı ve Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesinde bulunan Taşlıbel Mezarlığının temizlik ve bakımını yapan ekipler, bayramın gelişi nedeniyle çalışmalarını tekrarladı. Mezarlıklarda; bir yandan budama işlemleri yapılırken, diğer yandan ilaçlama ve yabani ot ve bitkilerin kesim işleri gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.