MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor

NEVŞEHİR 10.05.2019 - 08:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun ortamı ve konuklarıyla Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor.
  Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun ortamı ve konuklarıyla Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor. Her akşam ünlü isimleri ağırlayan Ramazan etkinliklerine bu kez Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan ve orkestrası katıldı.   Ramazan’ın manevi atmosferinin herkes tarafından birlik beraberlik içerisinde geçirilmesine yönelik Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.   Etkinliklerin bugünkü bölümünde iftar öncesinde çocuklar için çeşitli programlar düzenlendi. Hacivat-Karagöz gösterisi ile neşeli dakikalar geçiren çocuklar için ayrıca Orta Oyunu sahnelendi.   İftar saatinde ise, yaklaşık bin 500 kişi Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamlarının katkısı ile oluşturduğu iftar sofrasında buluştu.   İftar çadırı içerisinde okunan ezan ile birlikte oruçlarını açan vatandaşlar kardeşlik sofrasında ellerini semaya açarak dua etti.   Etkinliklerin iftar sonrasındaki bölümünde ise Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan sahne aldı. Programında birçok şiiri Anadolu’nun güzel türküleri eşliğinde seslendiren Mehmet Ercan, zaman zaman anlattığı hikâyelerle de izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.
Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun ortamı ve konuklarıyla Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Ramazan’ın ruhuna uygun ortamı ve konuklarıyla Ramazan gecelerine renk katmaya devam ediyor. Her akşam ünlü isimleri ağırlayan Ramazan etkinliklerine bu kez Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan ve orkestrası katıldı.

 

Ramazan’ın manevi atmosferinin herkes tarafından birlik beraberlik içerisinde geçirilmesine yönelik Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

 

Etkinliklerin bugünkü bölümünde iftar öncesinde çocuklar için çeşitli programlar düzenlendi. Hacivat-Karagöz gösterisi ile neşeli dakikalar geçiren çocuklar için ayrıca Orta Oyunu sahnelendi.

 

İftar saatinde ise, yaklaşık bin 500 kişi Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamlarının katkısı ile oluşturduğu iftar sofrasında buluştu.

 

İftar çadırı içerisinde okunan ezan ile birlikte oruçlarını açan vatandaşlar kardeşlik sofrasında ellerini semaya açarak dua etti.

 

Etkinliklerin iftar sonrasındaki bölümünde ise Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan sahne aldı. Programında birçok şiiri Anadolu’nun güzel türküleri eşliğinde seslendiren Mehmet Ercan, zaman zaman anlattığı hikâyelerle de izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.