MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün

NEVŞEHİR 09.05.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan etkinlikler ile devam edecek.
    Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde bu akşam Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan ve orkestrası, şiirlerin türkülerle harmanlandığı bir programla Nevşehirlilere duygu dolu anlar yaşatacak.   Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ramazan Etkinliklerine ünlü birçok yazar, şair ve sanatçı konuk oluyor. Etkinliklerin 4. Günün de bu akşam sanatseverlerin yakından tanıdığı Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan sahne alacak.   Programında birçok şiiri Anadolu’nun güzel türküleri eşliğinde seslendirecek olan Mehmet Ercan, zaman zaman anlatacağı hikâyelerle de izleyicilere keyifli bir gece yaşatacak.   Ramazan Etkinlikleri, bu akşam saat 20.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.   ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK   Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.
Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan etkinlikler ile devam edecek.

 

 

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde bu akşam Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan ve orkestrası, şiirlerin türkülerle harmanlandığı bir programla Nevşehirlilere duygu dolu anlar yaşatacak.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ramazan Etkinliklerine ünlü birçok yazar, şair ve sanatçı konuk oluyor. Etkinliklerin 4. Günün de bu akşam sanatseverlerin yakından tanıdığı Yazar, Şair ve Radyo Programcısı Mehmet Ercan sahne alacak.

 

Programında birçok şiiri Anadolu’nun güzel türküleri eşliğinde seslendirecek olan Mehmet Ercan, zaman zaman anlatacağı hikâyelerle de izleyicilere keyifli bir gece yaşatacak.

 

Ramazan Etkinlikleri, bu akşam saat 20.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

 

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.