Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün

NEVŞEHİR 19.05.2019 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam, kumu sanata dönüştüren Veysel Çelikdemir ve son dönemde seslendirdiği ezgi ve ilahilerle büyük beğeni toplayan Kemal Faruk konuk olacak.
Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam, kumu sanata dönüştüren Veysel Çelikdemir ve son dönemde seslendirdiği ezgi ve ilahilerle büyük beğeni toplayan Kemal Faruk konuk olacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesinde saat 18.00’da başlayacak. Orta Oyunu gösterilerinin yanı sıra çocuk konserlerinin de gerçekleştirileceği etkinlik iftar saatine kadar sürecek.   İftar sonrasında ise ilk olarak, katıldığı programlarda kumu sanata dönüştürerek adeta görsel bir şölen sunan Veysel Çelikdemir yer alacak. Çelikdemir, İslam’ın doğuşundan başlayarak tarihsel süreç içerisinde Kurtuluş Savaşı’ndan hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’a kadar birçok önemli olayı kumla resmedecek.    Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi göstermesinin beklendiği Ramazan etkinliklerinde son olarak seslendirdiği ezgi ve ilahilerle son dönemin dikkat çeken sanatçılarından biri olan Kemal Faruk sahne alacak.    Çeşitli televizyon programlarına bestelediği müziklerle dikkatleri üstüne çeken ve hazırladığı enstrümantalmüzikler dijital platformlarda milyonların beğenisini kazanan Kemal Faruk, "15 Temmuz Marşı", "Biz Milletiz" ve "Önce Millet Önce Memleket" isimlieserlerini Nevşehirliler için seslendirecek.   ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK   Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak
Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam, kumu sanata dönüştüren Veysel Çelikdemir ve son dönemde seslendirdiği ezgi ve ilahilerle büyük beğeni toplayan Kemal Faruk konuk olacak.

Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam, kumu sanata dönüştüren Veysel Çelikdemir ve son dönemde seslendirdiği ezgi ve ilahilerle büyük beğeni toplayan Kemal Faruk konuk olacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesinde saat 18.00’da başlayacak. Orta Oyunu gösterilerinin yanı sıra çocuk konserlerinin de gerçekleştirileceği etkinlik iftar saatine kadar sürecek.

 

İftar sonrasında ise ilk olarak, katıldığı programlarda kumu sanata dönüştürerek adeta görsel bir şölen sunan Veysel Çelikdemir yer alacak.

Çelikdemirİslamın doğuşundan başlayarak tarihsel süreç içerisinde Kurtuluş Savaşından hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’a kadar birçok önemli olayı kumla resmedecek. 

 

Nevşehirli vatandaşların büyük ilgi göstermesinin beklendiği Ramazan etkinliklerinde son olarak seslendirdiği ezgi ve ilahilerle son dönemin dikkat çeken sanatçılarından biri olan Kemal Faruk sahne alacak. 

 

Çeşitli televizyon programlarına bestelediği müziklerle dikkatleri üstüne çeken ve hazırladığı enstrümantalmüzikler dijital platformlarda milyonların beğenisini kazanan Kemal Faruk, "15 Temmuz Marşı", "Biz Milletiz" ve "Önce Millet Önce Memleket" isimlieserlerini Nevşehirliler için seslendirecek.

 

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

 

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.