Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi’nden İki Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 08:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi’nden İki Engelliye Akülü Tekerlekli Sandalye

Nevşehir’de biri çocuk, iki engelli için Nevşehir Belediyesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından takdim edildi. Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile Nevşehir Belediyesi tarafından satın alınan 2 akülü tekerlekli sandalye Sami Yüksel ve Caner Denetmiş isimli engelliye Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından takdim edildi. Ünver, bir süre önce de 6 vatandaşın akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturulduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de tekerlekli sandalyelerin bedensel engellilere dağıtımının devam edeceğini belirtti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir’de biri çocuk, iki engelli için Nevşehir Belediyesi tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından takdim edildi.

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile Nevşehir Belediyesi tarafından satın alınan 2 akülü tekerlekli sandalye Sami Yüksel ve Caner Denetmiş isimli engelliye Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından takdim edildi.

Ünver, bir süre önce de 6 vatandaşın akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturulduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte de tekerlekli sandalyelerin bedensel engellilere dağıtımının devam edeceğini belirtti.

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.