Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Sümer Mahallesinde temizlik yapacak

BELEDİYELER 17.12.2019 - 20:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesi Sümer Mahallesinde temizlik yapacak

Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kent merkezinin çehresini değiştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerdeki hizmet seferberliğini sürdürüyor.
  Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kent merkezinin çehresini değiştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerdeki hizmet seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri 18 Aralık Çarşamba günü (Yarın) gün boyu Sümer Mahallesi’nde çalışma yapacak.   Temizlik konusunda Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapmak için başlatılan ‘Temiz Şehir Nevşehir’ kampanyası ile birlikte Pırıl Pırıl Bir Nevşehir için kolları sıvayan Nevşehir Belediyesi, hem mahalleleri baştan aşağı temizliyor hem de mahallelerinin çeşitli altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük önem verdiği kampanya ile birlikte daha önce Esentepe, Kıratlıoğlu ve 350 Evler Mahalleleri ile Sanayi bölgesinde çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, 18 Aralık Çarşamba günü (Yarın) Sümer Mahallesi’nde olacak.   Sabah saat 09.00’dan itibaren burada toplanacak olan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri gün boyu çalışma gerçekleştirecek.   Mahallenin bozuk yollarını onararak, parkların bakımını yapacak olan ekipler ayrıca altyapı onarımları ile birlikte boş arazilerde görüntü ve çevre kirliliğine neden olan inşaat atıklarını kaldırarak ot temizliği yapacak.   Çok sayıda belediye personeli ve iş makinesinin görev alacağı çalışmalarda ayrıca mahallede geniş çaplı bir temizlik çalışması da gerçekleştirilecek.
Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kent merkezinin çehresini değiştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerdeki hizmet seferberliğini sürdürüyor.

 

Yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile kent merkezinin çehresini değiştiren Nevşehir Belediyesi, mahallelerdeki hizmet seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri 18 Aralık Çarşamba günü (Yarın) gün boyu Sümer Mahallesi’nde çalışma yapacak.

 

Temizlik konusunda Nevşehir’i Türkiye’nin örnek şehri yapmak için başlatılan ‘Temiz Şehir Nevşehir’ kampanyası ile birlikte Pırıl Pırıl Bir Nevşehir için kolları sıvayan Nevşehir Belediyesi, hem mahalleleri baştan aşağı temizliyor hem de mahallelerinin çeşitli altyapı ve üstyapı problemlerini çözüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük önem verdiği kampanya ile birlikte daha önce Esentepe, Kıratlıoğlu ve 350 Evler Mahalleleri ile Sanayi bölgesinde çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, 18 Aralık Çarşamba günü (Yarın) Sümer Mahallesi’nde olacak.

 

Sabah saat 09.00’dan itibaren burada toplanacak olan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri gün boyu çalışma gerçekleştirecek.

 

Mahallenin bozuk yollarını onararak, parkların bakımını yapacak olan ekipler ayrıca altyapı onarımları ile birlikte boş arazilerde görüntü ve çevre kirliliğine neden olan inşaat atıklarını kaldırarak ot temizliği yapacak.

 

Çok sayıda belediye personeli ve iş makinesinin görev alacağı çalışmalarda ayrıca mahallede geniş çaplı bir temizlik çalışması da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.