MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Uluslararası Foruma Ev Sahipliği Yapacak

NEVŞEHİR 14.09.2017 - 09:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Uluslararası Foruma Ev Sahipliği Yapacak

Nevşehir Belediyesi 21-22 Eylül tarihlerinde Nevşehir'de uluslararası foruma ev sahipliği yapacak.
  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in Dünya Konseyi üyeliğini yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı(UCLG)na bağlı Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı(MEWA) tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası, ‘ Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu, 21-22 Eylül 2017 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenecek.   UCLG Dünya Teşkilatı Başkanı Parks Tau ve Asya, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu temsilcilerinin katılımı ile Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak uluslararası foruma dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 200 ü aşkın belediye başkanı , yerel teşkilat temsilcileri ve akademisyenin katılması bekleniyor.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı salonunda üst düzeyde bir katılımla gerçekleştirilmesi beklenilen Uluslararası, ‘ Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu 21 Eylül’de UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman’ın açılış konuşması ile başlayacak.   "ÜST DÜZEY KATILIM SAĞLANACAK" Teşkilata üye çeşitli ülkelerin yanı sıra Türkiye’nin de çeşitli şehirlerinden 200 ‘ü aşkın belediye başkanı, yerel teşkilat temsilcileri ve akademisyenin katılmasının beklendiği forumda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Şafsavan Belediye Başkanı ve UCLG Aracı Kentler Forumu Başkanı Mohamet Sefianı, UCLG Genel Sekreteri Yardımcısı Emilia Saız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Gaziantep Büyükehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SALGA ve UCLG Başkanı Parks Tau ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ‘da konuşma yaparak, katılımcıları selamlayacaklar.   "BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER SUNUM YAPACAK" Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katılmasının beklendiği Uluslararası, ‘Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu’nun açılış törenin ardından UCLG Genel Sekreteri Mehmet Duman’ın moderatörlüğünde ‘Aracı Şehirler Tanıtım Oturumu’ yapılacak. Bu oturumda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ‘Bir Aracı Şehir Modeli Olarak Nevşehir’ isimli bir sunum yapacak. Aynı oturumda UCLG Genel Sekreter Yardımcısı Emilia Saız ‘Aracı Şehirler ve GOLD-lV Raporu’ ve UCLG Aracı Şehirler Forumu Koordinatörü Firdaous Oussıdhoum’da ‘Aracı Şehirler Kavramına Genel Bakış ‘ konularında sunum yapacaklar. 
Nevşehir Belediyesi 21-22 Eylül tarihlerinde Nevşehir'de uluslararası foruma ev sahipliği yapacak.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in Dünya Konseyi üyeliğini yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı(UCLG)na bağlı Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı(MEWA) tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası, ‘ Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu, 21-22 Eylül 2017 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenecek.

 

UCLG Dünya Teşkilatı Başkanı Parks Tau ve Asya, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu temsilcilerinin katılımı ile Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak uluslararası foruma dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 200 ü aşkın belediye başkanı , yerel teşkilat temsilcileri ve akademisyenin katılması bekleniyor.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Toplantı salonunda üst düzeyde bir katılımla gerçekleştirilmesi beklenilen Uluslararası, ‘ Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu 21 Eylül’de UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman’ın açılış konuşması ile başlayacak.

 

"ÜST DÜZEY KATILIM SAĞLANACAK"

Teşkilata üye çeşitli ülkelerin yanı sıra Türkiye’nin de çeşitli şehirlerinden 200 ‘ü aşkın belediye başkanı, yerel teşkilat temsilcileri ve akademisyenin katılmasının beklendiği forumda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Şafsavan Belediye Başkanı ve UCLG Aracı Kentler Forumu Başkanı Mohamet Sefianı, UCLG Genel Sekreteri Yardımcısı Emilia Saız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Gaziantep Büyükehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, SALGA ve UCLG Başkanı Parks Tau ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ‘da konuşma yaparak, katılımcıları selamlayacaklar.

 

"BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER SUNUM YAPACAK"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katılmasının beklendiği Uluslararası, ‘Aracı Şehirler, Sürdürülebilir Kalkınmanın Kilit Aktörleri” konulu ‘Aracı Şehirler Orta Doğu ve Batı Asya(MEWA) Bölgesel Forumu’nun açılış törenin ardından UCLG Genel Sekreteri Mehmet Duman’ın moderatörlüğünde ‘Aracı Şehirler Tanıtım Oturumu’ yapılacak. Bu oturumda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ‘Bir Aracı Şehir Modeli Olarak Nevşehir’ isimli bir sunum yapacak. Aynı oturumda UCLG Genel Sekreter Yardımcısı Emilia Saız ‘Aracı Şehirler ve GOLD-lV Raporu’ ve UCLG Aracı Şehirler Forumu Koordinatörü Firdaous Oussıdhoum’da ‘Aracı Şehirler Kavramına Genel Bakış ‘ konularında sunum yapacaklar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.