MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesinde İlk Yardımcı Eğitimi Sona Erdi

BELEDİYELER 21.06.2018 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesinde İlk Yardımcı Eğitimi Sona Erdi

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görev yapan personellere yönelik olarak gerçekleştirilen İlk Yardımcı Eğitimi sona erdi.
  Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Sağlık Müdürlüğü işbirliği halinde gerçekleştirilen İlk Yardımcı Eğitimine, Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görev yapan personeller katıldı.   Nevşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda Sağlık Memurları Hasan Doğan ve Hüsnü Dönertaş ile Acil Tıp Teknisyenleri Mustafa Yücel ve Gülsen Tuncer tarafından İlk Yardımcı Eğitimine katılanlara teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimde verildi.   İlk Yardımcı Eğitimine katılanlara daha sonra Nevşehir Sağlık Müdürlüğü tarafından İlk Yardımcı Kimliği ve sertifikası verilecek.
İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görev yapan personellere yönelik olarak gerçekleştirilen İlk Yardımcı Eğitimi sona erdi.

 

Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Sağlık Müdürlüğü işbirliği halinde gerçekleştirilen İlk Yardımcı Eğitimine, Nevşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde görev yapan personeller katıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda Sağlık Memurları Hasan Doğan ve Hüsnü Dönertaş ile Acil Tıp Teknisyenleri Mustafa Yücel ve Gülsen Tuncer tarafından İlk Yardımcı Eğitimine katılanlara teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimde verildi.

 

İlk Yardımcı Eğitimine katılanlara daha sonra Nevşehir Sağlık Müdürlüğü tarafından İlk Yardımcı Kimliği ve sertifikası verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.