Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesinden Borçlu Mükelleflere Çağrı

BELEDİYELER 28.06.2018 - 09:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesinden Borçlu Mükelleflere Çağrı

Nevşehir Belediyesi mükelleflere çağrıda bulunarak 18 aya varan taksitlendirme fırsatını kaçırmamaları konusunda uyarıda bulundu.
  Nevşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, mükelleflerin borçlarını ödeyebilmeleri için peşin veya 6-12-18 taksit imkanı olduğu belirtildi.   Açıklamada, Nevşehir Belediyesine ilgili kanun kapsamında borcu olan mükelleflerin en geç 31 Temmuz 2018 Salı günü Mesai saati bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Kentli Servisi’ne şahsen başvurmalarının gerektiği ifade edildi.
Nevşehir Belediyesi mükelleflere çağrıda bulunarak 18 aya varan taksitlendirme fırsatını kaçırmamaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Nevşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında, mükelleflerin borçlarını ödeyebilmeleri için peşin veya 6-12-18 taksit imkanı olduğu belirtildi.

 

Açıklamada, Nevşehir Belediyesine ilgili kanun kapsamında borcu olan mükelleflerin en geç 31 Temmuz 2018 Salı günü Mesai saati bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Kentli Servisi’ne şahsen başvurmalarının gerektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.