MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesinden sıcak asfalt açıklaması

BELEDİYELER 05.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesinden sıcak asfalt açıklaması

Millet Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları sonrasında, ihale şartnamesine uygun olmayan bölümler yüklenici firma tarafından sökülerek, yeniden yapılacak.
  Millet Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları sonrasında, ihale şartnamesine uygun olmayan bölümler yüklenici firma tarafından sökülerek, yeniden yapılacak. Bu çalışmalar için Nevşehir Belediyesi tarafından herhangi bir ödeme yapılmayacak.   Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; Millet Caddesi’nde geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen İhale sonrasında yüklenici firma tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarının bir bölümünün ihale şartnamesine uygun olmadığının tespit edildiği belirtildi. Yapılan kontrol ve denetimler sonucu uygun bulunmayan bölümlerin, ihaleyi alan firma tarafından sökülerek bu alanlarda yeniden sıcak asfalt çalışmasının yapılacağının belirtildiği açıklamada, bu çalışmalar için Nevşehir Belediyesi bütçesinden herhangi bir harcamanın yapılmayacağı ve tüm masrafların yüklenici firma tarafından karşılanacağı vurgulandı.
Millet Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları sonrasında, ihale şartnamesine uygun olmayan bölümler yüklenici firma tarafından sökülerek, yeniden yapılacak.

 

Millet Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları sonrasında, ihale şartnamesine uygun olmayan bölümler yüklenici firma tarafından sökülerek, yeniden yapılacak. Bu çalışmalar için Nevşehir Belediyesi tarafından herhangi bir ödeme yapılmayacak.

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada; Millet Caddesi’nde geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen İhale sonrasında yüklenici firma tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmalarının bir bölümünün ihale şartnamesine uygun olmadığının tespit edildiği belirtildi. Yapılan kontrol ve denetimler sonucu uygun bulunmayan bölümlerin, ihaleyi alan firma tarafından sökülerek bu alanlarda yeniden sıcak asfalt çalışmasının yapılacağının belirtildiği açıklamada, bu çalışmalar için Nevşehir Belediyesi bütçesinden herhangi bir harcamanın yapılmayacağı ve tüm masrafların yüklenici firma tarafından karşılanacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.