Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesinin İki Projesi Dünyaya Örnek Gösterildi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2015 - 15:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesinin İki Projesi Dünyaya Örnek Gösterildi

Nevşehir Belediyesinin İki Projesi, UCLG Tarafından Dünyaya Örnek Gösterildi Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi projesi, dünyaya iyi örnek uygulamalar arasında yer aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İspanya'nın Bilbao kentinde halen devam eden Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) tarafından organize edilen "Birinci Kültür Zirvesi" nde Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi çalışmalarını anlattı. Pek çok dünya ülkesinden yerel yöneticiler ve akademisyenlerin katıldığı zirvede, Kapadokya Bölgesinin tarihi ve kültürel birikimlerini ele alan değerleri konuklara aktaran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sunumu ilgiyle izlendi. Ünver’in sosyal belediyecilik modeli kapsamında uygulamaya koyduğu Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi projesi de, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) ve Gündem 21 tarafından iyi örnek uygulamalar arasına seçildi. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünya genelindeki yerel yönetimlerin tek çatı altında toplandığı böyle bir büyük organizasyon içerisinde Nevşehir Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen projelere karşı gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtti.   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  

Nevşehir Belediyesinin İki Projesi, UCLG Tarafından Dünyaya Örnek Gösterildi
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi projesi, dünyaya iyi örnek uygulamalar arasında yer aldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İspanya'nın Bilbao kentinde halen devam eden Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) tarafından organize edilen "Birinci Kültür Zirvesi" nde Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek hayata geçirilen Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi çalışmalarını anlattı.
Pek çok dünya ülkesinden yerel yöneticiler ve akademisyenlerin katıldığı zirvede, Kapadokya Bölgesinin tarihi ve kültürel birikimlerini ele alan değerleri konuklara aktaran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in sunumu ilgiyle izlendi.
Ünver’in sosyal belediyecilik modeli kapsamında uygulamaya koyduğu Kültürel Dönüşüm ve Özel İnsanlar Eğitim Merkezi projesi de, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) ve Gündem 21 tarafından iyi örnek uygulamalar arasına seçildi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünya genelindeki yerel yönetimlerin tek çatı altında toplandığı böyle bir büyük organizasyon içerisinde Nevşehir Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen projelere karşı gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtti.
 


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.