Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, 10 kişi kalan Hekimoğlu’na mağlup oldu

SPOR 28.04.2019 - 20:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyespor, 10 kişi kalan Hekimoğlu’na mağlup oldu

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Nevşehir Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenildi.
  Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Hekimoğlu Trabzon takımında maçın 39. dakikasında Emre Akgün ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra her iki takımda aradığı golü bulamayınca maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.   Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf 10 kişi kalan Hekimoğlu Trabzon takımı oldu. Maçta galibiyet için gol arayan Hekimoğlu Trabzon Nevşehir Belediyespor karşısında aradığı golü 90.dakikada Cefarcan’ın kaydettiği penaltı golü ile buldu   Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor beraberlik golü için bastırsa da aradığı golü bulamayınca karşılaşma Hekimoğlu Trabzon’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi.
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Nevşehir Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenildi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Hekimoğlu Trabzon takımında maçın 39. dakikasında Emre Akgün ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra her iki takımda aradığı golü bulamayınca maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf 10 kişi kalan Hekimoğlu Trabzon takımı oldu. Maçta galibiyet için gol arayan Hekimoğlu Trabzon Nevşehir Belediyespor karşısında aradığı golü 90.dakikada Cefarcan’ın kaydettiği penaltı golü ile buldu

 

Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor beraberlik golü için bastırsa da aradığı golü bulamayınca karşılaşma Hekimoğlu Trabzon’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.