Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

SPOR 15.02.2020 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

TFF 3.Lig 3.Grupta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Modafen’i 3-0 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmdan Modafen ile karşılaştı. İlk yarısı golsün sona eren mücadelenin ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor üstün bir oyun sergiledi. Nevşehir Belediyespor’da maçın 53.dakikadın Mehmet Tosun’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken bu dakikadan sonra Modafen oyunu kendi sahasında kabul etti. Maçın 62.dakikasında Nevşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanan Youseff Yeşilmen aradaki farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. Bu dakikadan sonra Modafen aradaki farkı azaltmaya çalışsa da kaleci Onur Modafen forvetine kalesini kapattı. Maçın 90.dakikasının son saniyelerinde Nevşehir Belediyespor Emre Gemici’nin kaydettiği gol ile maçta durumu 3-0’a getirirken maçın orta hakemi bu golden sonra maçın 90 dakikasının sona erdiren düdüğü çaldı.  Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor ligde puanını 38’e çıkartırken ikinci sırada ki yerini korudu.   Modafen-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve az sayıda taraftar takip etti.
TFF 3.Lig 3.Grupta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Modafen’i 3-0 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmdan Modafen ile karşılaştı. İlk yarısı golsün sona eren mücadelenin ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor üstün bir oyun sergiledi. Nevşehir Belediyespor’da maçın 53.dakikadın Mehmet Tosun’un kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken bu dakikadan sonra Modafen oyunu kendi sahasında kabul etti. Maçın 62.dakikasında Nevşehir Belediyespor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını kullanan Youseff Yeşilmen aradaki farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. Bu dakikadan sonra Modafen aradaki farkı azaltmaya çalışsa da kaleci Onur Modafen forvetine kalesini kapattı. Maçın 90.dakikasının son saniyelerinde Nevşehir Belediyespor Emre Gemici’nin kaydettiği gol ile maçta durumu 3-0’a getirirken maçın orta hakemi bu golden sonra maçın 90 dakikasının sona erdiren düdüğü çaldı.  Bu maçın ardından Nevşehir Belediyespor ligde puanını 38’e çıkartırken ikinci sırada ki yerini korudu.

 

Modafen-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve az sayıda taraftar takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.