Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, 3 puanı tek golle almasını bildi

SPOR 01.12.2019 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, 3 puanı tek golle almasını bildi

Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u 4.dakikada Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.
  Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u 4.dakikada Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.   TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaştı. Maçın henüz 4.dakikasında Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da 1-0 önde kapatmasını bildi.   Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Bayrampaşaspor oldu. Nevşehir Belediyespor kalesine beraberlik için yüklenen Bayrampaşaspor ataklarını Nevşehir Belediyespor defansı başarıyla atlatmasının ardından oyunda yeniden dengeyi kurdu. Maçın ikinci yarısının büyük bölümü karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın son anlarında ise Nevşehir Belediyespor taraftarları heyecandan oturamaz oldu. Maçın 4.hakemi maçın sonunda 6 dakika ilave etmesiyle taraftarların heyecanı adeta iki kat artarken maçın 90 dakikası da Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile çıktığı ilk lig maçında sahadan 3 puan ile ayrılmasını bilirken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor puanını 24’e çıkarttı.
Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u 4.dakikada Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.

 

Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Bayrampaşaspor’u 4.dakikada Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaştı. Maçın henüz 4.dakikasında Yousseff Yeşilmen’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarıyı da 1-0 önde kapatmasını bildi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Bayrampaşaspor oldu. Nevşehir Belediyespor kalesine beraberlik için yüklenen Bayrampaşaspor ataklarını Nevşehir Belediyespor defansı başarıyla atlatmasının ardından oyunda yeniden dengeyi kurdu. Maçın ikinci yarısının büyük bölümü karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın son anlarında ise Nevşehir Belediyespor taraftarları heyecandan oturamaz oldu. Maçın 4.hakemi maçın sonunda 6 dakika ilave etmesiyle taraftarların heyecanı adeta iki kat artarken maçın 90 dakikası da Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile çıktığı ilk lig maçında sahadan 3 puan ile ayrılmasını bilirken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor puanını 24’e çıkarttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.