Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’a Ait Olduğu İddia Edilen Sahte Hesaplar Kapatıldı

SPOR 20.08.2018 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyespor’a Ait Olduğu İddia Edilen Sahte Hesaplar Kapatıldı

Nevşehir Belediyespor tarafından geçtiğimiz hafta yapılan sahte hesaplar açıklamasının ardından Nevşehir Belediyespor resmi sosyal paylaşım sayfası gibi paylaşımlarda bulunan sahte hesaplar kapatıldı.
  Sosyal medyada sahte hesapların kapatılmasının ardından Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde; “Geçtiğimiz sezonu BAL’da şampiyon tamamlayarak yıllar sonra 3. Lig’e yükselen Nevşehir Belediyespor’umuzun büyümesi ve başarılarının artması için yöneticilerimiz tarafından yapılan çalışmalar her geçen gün meyvesini vermektedir.   Takımımızın başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan yöneticilerimiz, kırmızı-beyaz renklerin daha geniş kitlelere ulaşması için özenli çalışmalarına devam etmektedir.   Ancak son günlerde Nevşehir Belediyespor’umuzun Facebook’taki bazı resmi olmayan taraftar sayfalarının kapatılmasının kulübümüze mal edilmeye çalışılmasını üzüntüyle karşılamaktayız.   Bu mecradaki resmi olmayan taraftar sayfalarının kapatılması ve sonrasında yaşanan gelişmelerden kulübümüzün ve yöneticilerimizin herhangi bir ilgisinin olmadığını kamuoyuyla paylaşmak isteriz.   Kulübümüzün Facebook hesabının resmileştirme çabaları bizim girişimlerimizle olmuş ancak sonrasında diğer sayfaların kapanması bizim inisiyatifimiz dışında gelişmiştir.   Kurumsal yapımızın çerçevesinde takımımızın Facebook hesabından sonra Twitter ve Instagram hesaplarının da resmileşmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını buradan bir kez daha tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.   Takımımızın büyümesi, başarılara koşması ve herkes tarafından örnek bir takım olması için elini taşın altına koyan herkesle aynı çatı altında buluşmak ve Nevşehir Belediyespor’umuzu ileriye taşımak bizim önceliğimiz olmaya devam edecektir.   Nevşehir Belediyespor ismini ve logosunu kullanan taraftar hesaplarımızın resmi hesapla karıştırılmaması ve mağduriyet yaşanmaması adına isimlerini ve logolarını değiştirmelerini rica ederiz.   Bu açıklamayı yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ve takımımızın zarar görmesini engellemek adına yaptığımızı bir kez daha önemle belirtmek isteriz.   Kulübümüzün resmi sayfaları aşağıdaki gibidir:   https://www.facebook.com/nevsehirbldspor/ https://www.instagram.com/nevsehirbldspor/ https://twitter.com/nevsehirbldspor   Ayrıca; bazı şahıslarca geçmiş günlerde usulsüz şekilde dağıtımı yapılan fikstürde bazı maçların tarihleri hatalıdır. Mağduriyet yaşamamak adına TFF’nin ve Kulübümüzün açıkladığı fikstüre itibar edilmesi gerekmektedir.”
Nevşehir Belediyespor tarafından geçtiğimiz hafta yapılan sahte hesaplar açıklamasının ardından Nevşehir Belediyespor resmi sosyal paylaşım sayfası gibi paylaşımlarda bulunan sahte hesaplar kapatıldı.

 

Sosyal medyada sahte hesapların kapatılmasının ardından Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaptı. Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;

“Geçtiğimiz sezonu BAL’da şampiyon tamamlayarak yıllar sonra 3. Lig’e yükselen Nevşehir Belediyespor’umuzun büyümesi ve başarılarının artması için yöneticilerimiz tarafından yapılan çalışmalar her geçen gün meyvesini vermektedir.

 

Takımımızın başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan yöneticilerimiz, kırmızı-beyaz renklerin daha geniş kitlelere ulaşması için özenli çalışmalarına devam etmektedir.

 

Ancak son günlerde Nevşehir Belediyespor’umuzun Facebook’taki bazı resmi olmayan taraftar sayfalarının kapatılmasının kulübümüze mal edilmeye çalışılmasını üzüntüyle karşılamaktayız.

 

Bu mecradaki resmi olmayan taraftar sayfalarının kapatılması ve sonrasında yaşanan gelişmelerden kulübümüzün ve yöneticilerimizin herhangi bir ilgisinin olmadığını kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

 

Kulübümüzün Facebook hesabının resmileştirme çabaları bizim girişimlerimizle olmuş ancak sonrasında diğer sayfaların kapanması bizim inisiyatifimiz dışında gelişmiştir.

 

Kurumsal yapımızın çerçevesinde takımımızın Facebook hesabından sonra Twitter ve Instagram hesaplarının da resmileşmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını buradan bir kez daha tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

 

Takımımızın büyümesi, başarılara koşması ve herkes tarafından örnek bir takım olması için elini taşın altına koyan herkesle aynı çatı altında buluşmak ve Nevşehir Belediyespor’umuzu ileriye taşımak bizim önceliğimiz olmaya devam edecektir.

 

Nevşehir Belediyespor ismini ve logosunu kullanan taraftar hesaplarımızın resmi hesapla karıştırılmaması ve mağduriyet yaşanmaması adına isimlerini ve logolarını değiştirmelerini rica ederiz.

 

Bu açıklamayı yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ve takımımızın zarar görmesini engellemek adına yaptığımızı bir kez daha önemle belirtmek isteriz.

 

Kulübümüzün resmi sayfaları aşağıdaki gibidir:

 

https://www.facebook.com/nevsehirbldspor/

https://www.instagram.com/nevsehirbldspor/

https://twitter.com/nevsehirbldspor

 

Ayrıca; bazı şahıslarca geçmiş günlerde usulsüz şekilde dağıtımı yapılan fikstürde bazı maçların tarihleri hatalıdır. Mağduriyet yaşamamak adına TFF’nin ve Kulübümüzün açıkladığı fikstüre itibar edilmesi gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.