Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’a sürpriz Teknik Direktör yardımcısı

SPOR 27.11.2019 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’a sürpriz Teknik Direktör yardımcısı

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaşıldı iddiasının ardından sürpriz bir Teknik Direktör yardımcısı ile anlaşıldı.
  Nevşehir Belediyespor’da dün akşam yollar ayrılan Özcan Kızıltan’ın ardından gece saatlerinde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştı iddiası sosyal medyada gündem olmasının ardından bu sabah saatlerinde ise Nevşehir Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktör Enver Şen’in yardımcılığını yapan Ferruh Eren ile anlaştı.   Nevşehir Belediyespor’un Teknik Direktör olarak Ferruh Eren ile anlaşmasını ise Büyükçekmece Tepecikspor sosyal medya hesaplarından açıkladı.   Büyükçekmece Tepecikspor tarafından yapılan açıklamada, Enver Şen hocamızın yardımcılığını yapan Ferruh Eren hocamız Nevşehir Belediyespor ile anlaşmıştır. Ferruh hocamıza kulübümüze kattığı emekleri için teşekkür eder yeni takımında başarılarının devamını dileriz” denildi.
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaşıldı iddiasının ardından sürpriz bir Teknik Direktör yardımcısı ile anlaşıldı.

 

Nevşehir Belediyespor’da dün akşam yollar ayrılan Özcan Kızıltan’ın ardından gece saatlerinde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştı iddiası sosyal medyada gündem olmasının ardından bu sabah saatlerinde ise Nevşehir Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor Teknik Direktör Enver Şen’in yardımcılığını yapan Ferruh Eren ile anlaştı.

 

Nevşehir Belediyespor’un Teknik Direktör olarak Ferruh Eren ile anlaşmasını ise Büyükçekmece Tepecikspor sosyal medya hesaplarından açıkladı.

 

Büyükçekmece Tepecikspor tarafından yapılan açıklamada, Enver Şen hocamızın yardımcılığını yapan Ferruh Eren hocamız Nevşehir Belediyespor ile anlaşmıştır. Ferruh hocamıza kulübümüze kattığı emekleri için teşekkür eder yeni takımında başarılarının devamını dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.