Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Bayrampaşa deplasmanında

SPOR 30.11.2019 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Bayrampaşa deplasmanında

Nevşehir Belediyespor, TFF 3 Lig’de yarın İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile karşılaşacak.
  Nevşehir Belediyespor, TFF 3 Lig’de yarın İstanbul deplasmanında Bayrapaşa ile karşılaşacak.   Ligde geride kalan 14 hafta da, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 21 puan toplayan ve averajla 7. sırada bulunan Nevşehir Belediyespor, deplasmanda 20 puanla 9. sırada yer alan Bayrampaşa Spor’u yenerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor.   01 Aralık 2019 Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı Şanlıurfa bölgesi klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin yönetecek. Gültekin’in yardımcılıklarını ise Batman bölgesinden Mustafa Yüksel ve Siirt bölgesinden Orhan Timurtaş yapacak.                 
Nevşehir Belediyespor, TFF 3 Lig’de yarın İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor, TFF 3 Lig’de yarın İstanbul deplasmanında Bayrapaşa ile karşılaşacak.

 

Ligde geride kalan 14 hafta da, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 21 puan toplayan ve averajla 7. sırada bulunan Nevşehir Belediyespor, deplasmanda 20 puanla 9. sırada yer alan Bayrampaşa Spor’u yenerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

 

01 Aralık 2019 Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı Şanlıurfa bölgesi klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin yönetecek. Gültekin’in yardımcılıklarını ise Batman bölgesinden Mustafa Yüksel ve Siirt bölgesinden Orhan Timurtaş yapacak.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.