MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Belediye Derincespor hazırlıkları devam ediyor

SPOR 26.10.2020 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Belediye Derincespor hazırlıkları devam ediyor

Nevşehir Belediyespor, 6. Haftada deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına devam ediyor
  Nevşehir Belediyespor, 6. Haftada deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.   3. Lig 1. Grup’taki kırmızı- beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 6. Hafta kapsamında Belediye Derincespor ile 29 Ekim Perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Mert Korkmaz eşliğinde sürdürüyor. Kupa maçından sonra verilen 1 günlük iznin ardından Nevşehir Belediyespor, Nar’daki tesislerde tekrar bir araya gelerek çalışmalara başladı. Nevşehir Belediyespor sabah ilk olarak sahada ısınma hareketleri yaparken akşam ise salonda denge ve kuvvet çalışması yaptı.   Kırmızı-beyazlı ekipte geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testi pozitif çıkan 5 isimden üçü Belediye Derincespor müsabakasında Türkiye futbol Federasyonu’nun pandemi tedbirleri gereğince yer alamayazken, karantina sürecini tamamlayan iki isim ise kadroda yer alacak.   Nevşehir Belediyespor ile 29 Ekim Perşembe günü karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için test oldu.
Nevşehir Belediyespor, 6. Haftada deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına devam ediyor

 

Nevşehir Belediyespor, 6. Haftada deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

 

3. Lig 1. Grup’taki kırmızı- beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 6. Hafta kapsamında Belediye Derincespor ile 29 Ekim Perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Mert Korkmaz eşliğinde sürdürüyor. Kupa maçından sonra verilen 1 günlük iznin ardından Nevşehir Belediyespor, Nar’daki tesislerde tekrar bir araya gelerek çalışmalara başladı. Nevşehir Belediyespor sabah ilk olarak sahada ısınma hareketleri yaparken akşam ise salonda denge ve kuvvet çalışması yaptı.

 

Kırmızı-beyazlı ekipte geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testi pozitif çıkan 5 isimden üçü Belediye Derincespor müsabakasında Türkiye futbol Federasyonu’nun pandemi tedbirleri gereğince yer alamayazken, karantina sürecini tamamlayan iki isim ise kadroda yer alacak.

 

Nevşehir Belediyespor ile 29 Ekim Perşembe günü karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için test oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.