MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Belediye Derincespor maçına hazırlanıyor

SPOR 01.03.2021 - 11:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Belediye Derincespor maçına hazırlanıyor

Nevşehir Belediye Spor hafta içi kendi evinde karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.
  Nevşehir Belediye Spor hafta içi kendi evinde karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.   Nevşehir Belediyespor hafta içi karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası hazırlıklarını Nar’da bulunan Nevşehir Belediyespor tesislerinde devam ettirdi. Kırmızı beyazlı ekip hafta içi 03.03. 2021 Çarşamba günü kendi evinde İstanbul temsilcisi Belediye Derincespor’u konuk konuk edecek. Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 21.haftasında 29 puanla 6. Sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıı ekip zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde devam ediyor. Gazi stadında 03.Mart Çarşamba günü saat 13.00 de Belediye Derincespor’u konuk edecek. Nevşehir Belediyespor ’da, Diyarbekir Spor AŞ müsabakasında Kırmızı kart gören M. Burak Taşdemir ve aynı müsabakada Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Buğra Temel ve cumhur Yılmaztürk forma giyemeyecek.   Misli.com 3. Lig 1. Grupta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 20. Hafta itibarı ile topladığı 20 puan ile 12. Sırada yer alırken 03. Mart Çarşamba günü karşılaşacağımız Belediye Derincespor ise 20. Hafta itibarı ile topladığı 29 puan ile 6. Sırada yer almakta.
Nevşehir Belediye Spor hafta içi kendi evinde karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.

 

Nevşehir Belediye Spor hafta içi kendi evinde karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası için hazırlıklarına devam ediyor.

 

Nevşehir Belediyespor hafta içi karşılaşacağı Belediye Derincespor müsabakası hazırlıklarını Nar’da bulunan Nevşehir Belediyespor tesislerinde devam ettirdi. Kırmızı beyazlı ekip hafta içi 03.03. 2021 Çarşamba günü kendi evinde İstanbul temsilcisi Belediye Derincespor’u konuk konuk edecek. Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin 21.haftasında 29 puanla 6. Sırada bulunan Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıı ekip zorlu müsabaka öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde devam ediyor. Gazi stadında 03.Mart Çarşamba günü saat 13.00 de Belediye Derincespor’u konuk edecek. Nevşehir Belediyespor ’da, Diyarbekir Spor AŞ müsabakasında Kırmızı kart gören M. Burak Taşdemir ve aynı müsabakada Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Buğra Temel ve cumhur Yılmaztürk forma giyemeyecek.

 

Misli.com 3. Lig 1. Grupta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 20. Hafta itibarı ile topladığı 20 puan ile 12. Sırada yer alırken 03. Mart Çarşamba günü karşılaşacağımız Belediye Derincespor ise 20. Hafta itibarı ile topladığı 29 puan ile 6. Sırada yer almakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.