Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, birlik ve beraberlik yemeği bu akşam düzenleniyor

SPOR 17.07.2019 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, birlik ve beraberlik yemeği bu akşam düzenleniyor

2019-2020 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Nevşehir Belediyespor için bu akşam Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenleniyor.
  2019-2020 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Nevşehir Belediyespor için bu akşam Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenleniyor. Düzenlenecek yemekte Nevşehir Belediyespor’a gönül veren siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya gelecek.   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da, yeni yönetim kurulu yeni sezon öncesinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde kamuoyunun karşısına çıkacak. Nevşehir’de iş, siyaset, spor dünyası ve bürokrasiden çok sayıda kişinin davet edildiği programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir protokolü de katılacak. Gecede kulübün yeni yönetim kurulu ve yeni transferleri kamuoyuna tanıtılacak.   Nevşehirli ünlü sanatçı Kürşat’ın da sahne alacağı program saat 20.00’da başlayacak.      
2019-2020 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Nevşehir Belediyespor için bu akşam Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenleniyor.

 

2019-2020 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan Nevşehir Belediyespor için bu akşam Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenleniyor. Düzenlenecek yemekte Nevşehir Belediyespor’a gönül veren siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya gelecek.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da, yeni yönetim kurulu yeni sezon öncesinde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde kamuoyunun karşısına çıkacak. Nevşehir’de iş, siyaset, spor dünyası ve bürokrasiden çok sayıda kişinin davet edildiği programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir protokolü de katılacak. Gecede kulübün yeni yönetim kurulu ve yeni transferleri kamuoyuna tanıtılacak.

 

Nevşehirli ünlü sanatçı Kürşat’ın da sahne alacağı program saat 20.00’da başlayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.